Neler Yeni

Boyumu ölçtüm kısa çıktı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

MufasaBoss

80+ Bronze
Arkadaşlar ben kendimi 170 sanıyordum babam mezurayla ölçtü 168 çıktı kafayı yiyecem nefes alamıyom kendimi karı gibi hissediyorum çevremdekiler 170 cm di hatta onlardan 1 tık uzundum bu nasıl mümkün
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaşım 16 uzaması için ne yapabilirim
Yaş 15 Boy 177 Ayran İç Her Gün Çok İyi Oluyor

CharlesPolat

80+ Bronze
Arkadaşlar ben kendimi 170 sanıyordum babam mezurayla ölçtü 168 çıktı kafayı yiyecem nefes alamıyom kendimi karı gibi hissediyorum çevremdekiler 170 cm di hatta onlardan 1 tık uzundum bu nasıl mümkün

lan top olmussun artık adın topalacam olsun :D

MufasaBoss

80+ Bronze

Boy 177 Ayran İç

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
...
Arkadaşlar ben çok asılıyorum ondanmı kısa kaldım acaba
Her boy uzatma tavsiye videosunda asılı kalma var. Ondan olma ihtimali yok :D

Bana kalırsa, içini rahat tut. 16 yaşında daha uzarsın. Sen erken yatmaya odaklan. Bir de spor işe yarar mı bilmem. Kendim boy uzama inancıyla esneme hareketleri yaptım. Şu an dizlerimi kırmadan yere avuç içim ile dokunabiliyorum ama boyum uzun değil. 1.70 üstüyüm o ayrı tabii. Aynı zamanda çocuk yaştan beri sürekli zıplarım. Yine, bir etki göremedim. O yüzden sana en önemli tavsiyeyi vereyim. Saat 22.00-02.00 arasında uykuda ol ve olabildiğince uyu. Hiç öyle "Oyun oynayacağım, müzik dinleyeceğim." diye uykunu 5 saate falan düşürme.
Eğer, çok takılyorsan, ortopedi'ye git.

Zzabuza

80+
Her boy uzatma tavsiye videosunda asılı kalma var. Ondan olma ihtimali yok :D

Bana kalırsa, içini rahat tut. 16 yaşında daha uzarsın. Sen erken yatmaya odaklan. Bir de spor işe yarar mı bilmem. Kendim boy uzama inancıyla esneme hareketleri yaptım. Şu an dizlerimi kırmadan yere avuç içim ile dokunabiliyorum ama boyum uzun değil. 1.70 üstüyüm o ayrı tabii. Aynı zamanda çocuk yaştan beri sürekli zıplarım. Yine, bir etki göremedim. O yüzden sana en önemli tavsiyeyi vereyim. Saat 22.00-02.00 arasında uykuda ol ve olabildiğince uyu. Hiç öyle "Oyun oynayacağım, müzik dinleyeceğim." diye uykunu 5 saate falan düşürme.
Eğer, çok takılyorsan, ortopedi'ye git.
kibarlık azalıyo he ortama uyum saglamaya basladın

Mysteri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hasan
İlk önce boy mevzusunu kafana takacağına bu psikolojini düzelt hocam, tavsiyem. :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,223
Üyeler
165,490
Son üye
yasin.oklp
Top Bottom