Neler Yeni

Boyumu ölçtüm kısa çıktı

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Kutay
Ne gibi bir artısı var tam olarak merak ettiğim için soruyorum :D Üst dolaplara falan yetişmek deme de :D
tamam kız için değil belki ama çekiciliği artırdığı kesin.
aşağıdaki gibi duruyorsun diğer türlü.

Ekler

• resim_2025-01-15_001619481.png
    resim_2025-01-15_001619481.png
    130.3 KB · Hit: 21

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
971
İsim
Ali Mert Okuducu
tamam kız için değil belki ama çekiciliği artırdığı kesin.
aşağıdaki gibi duruyorsun diğer türlü.
Dediğim gibi boya takılan kızlardan hayır gelmez genelde (Kendileri 158 olur zaten) Sadece kızın boyu senden uzunsa sorun olabilir. Ama birbirinizi seviyorsanız o da engel olmaz. Bana hala saçma geliyor uzun boy isteği. Tr ortalaması 170 civarı diye biliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
bilgisayar müptezeli
Dediğim gibi boya takılan kızlardan hayır gelmez genelde (Kendileri 158 olur zaten) Sadece kızın boyu senden uzunsa sorun olabilir. Ama birbirinizi seviyorsanız o da engel olmaz. Bana hala saçma geliyor uzun boy isteği. Tr ortalaması 170 civarı diye biliyorum
175

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Kutay
Ülkemizde erkeklerin boy ortalaması 176,36 santimetre iken kadınların boy ortalaması ise 161,8.
böyle çıkıyor.
çekicilik derken iş hayatına bile etki edebilecek bir çekicilikten bahsediyorum. dış görünüşünü , nasıl giyindiğini yani görünümle alakalı aşağı yukarı her şeyi etkiliyor.

hittmox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
yakup
16 yaşındaysan spora başla basketbol falan oyna düzenli az çok etkisi olur

dnzz

80+
Arkadaşlar ben kendimi 170 sanıyordum babam mezurayla ölçtü 168 çıktı kafayı yiyecem nefes alamıyom kendimi karı gibi hissediyorum çevremdekiler 170 cm di hatta onlardan 1 tık uzundum bu nasıl mümkün
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaşım 16 uzaması için ne yapabilirim
Çoğunlukla boy genetik faktör gece erken uyuyarak ve yeterli miktarda uyuyarak zıplama gerektiren sporlar bir miktar boyunu uzatabilir ayrıca yasin 16 daha uzarsın dert etme bir de beslenmene dikkat et mutlaka ve son olarak boyum kısa diye dert edinme kendine

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,502
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Spor yap, basketbol oyna, süt iç ve süt ürünleri tüket(laktoz intoleransın varsa soya veya badem sütü olabilir), uyurken vücudunun sağ tarafına uzan ve cenin pozisyonunda bacaklarının arasında bir minder varken uyu, her sabah kalktığında veya spor yapmadan önce esneme hareketleri yap, vitaminlerini eksik etmemek için bol bol meyve ye ve yağ dengeni korumak için kuruyemişlerden de abartmadan tüket. Şeker(işlenmiş), yağ(işlenmiş), un vb. zararlı gıdalardan olabildiğince uzak dur

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert ash
Arkadaşlar ben kendimi 170 sanıyordum babam mezurayla ölçtü 168 çıktı kafayı yiyecem nefes alamıyom kendimi karı gibi hissediyorum çevremdekiler 170 cm di hatta onlardan 1 tık uzundum bu nasıl mümkün
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaşım 16 uzaması için ne yapabilirim
Ben de bi kere bozuk metreyle ölçmüşüm kendimi 1.70 çıktım diye bunalıma girmiştim bide ölçenin de marifeti var bu işte

Top Bottom