Arama sonuçları: *

1. Armanc

(YARDIM) Samsung Güncellenemiyor (Orjinal Samsung Root una nereden ulaşabilirim?)

Şebeke derken neyi kastettiniz hocam?
  2. Armanc

(YARDIM) Samsung Güncellenemiyor (Orjinal Samsung Root una nereden ulaşabilirim?)

Bir de bizim orada çalışma var modem de çalışmıyor internet bitmez inşallah ondan acele ettiriyorum :D 1737120175 Hocalarım flash bellek mi kullanılmalı @Drsağbırakmayan @wpa_supplicant 1737120196 ya da google fotoğraflar?
  3. Armanc

3.14.4 ü indirdim 1737120016 Yedek derken flash belleğe falan mı?
  4. Armanc

Telefon resetlenmez di mi? Resimler falan gitmesin 1737119930 @Drsağbırakmayan @wpa_supplicant telefondaki bilgiler gitmez değil mi?
  5. Armanc

İlk açıldığında da vardı 1737119697 Bilgisayara mı? 5dk bilgisayarı alayım.
  6. Armanc

Attım @Drsağbırakmayan @wpa_supplicant 1737119567 Var 1737119594 Mesaj atan herkesin mesajına reaksiyon (sorunu çözene kadar ve spam, troll ve ya tekrar olmayan)
  7. Armanc

Videosu var mı bu işin çünkü cidden anlamadım. Bahsettiğiniz şey Magisk Manager ı bilgisayara atıp telefonu kapalıyken type c ile bilgisayara mı bağlamak? (900. mesaj 🥳) 1737119486 Bakıyorum 1737119532 N975FXXU1ASH5
  8. Armanc

Nasıl orjinal roota dönerim 1737119319 Sorun o zaten :/ 1737119364 Smart Launcher denemiştim sanırım
  9. Armanc

Alındığında da böyleydi ama işin garip yani kutudan çıkarken böyle değildi ve geliştirici seçeneklerinden OEM kilidi açık gözüküyor ama kapatamıyorum. Bir de attığım fotoğraf aynı hatayı yaşayan başka bir telefon ama nasıl çözüldüğünü bulamadığımdan bu konuyu oluşturdum. 1737118696 Bilgisayara...
  10. Armanc

Karnemi düşürmüşüm bilgilerim bulunabilir mi ?

İnşallah hocam :>
  11. Armanc

Hacetepe olabilir, Fizik Tedavi ile alakalı bir şey istiyorum. Üniversite de tanıştığım kişiler ile bir araştırma kurumu tarzı bir yer açmak gibi bir hayalim var :>
  12. Armanc

Bizim orada Anadolu lar ile aynı okul içindeyiz ama ben kendi halimdeyim zaten kimseyle sorunum yok şu an :>
  13. Armanc

Bir de hocalar ile her öglen arası mescidde topluca namaz falan da kılıyoruz o imkan da var.
  14. Armanc

Evet hocam burs ile Hürriyet Koleji Fen Lisesi'ndeyim (Özel olduğuna aldırmayın puanları arttırmayan hak yemeyen okullardan biri olduğunu düşünüyorum.) Şu an 10. sınıfım 😅 1737116100 @Ricardo Andrade Quaresma hocam?
  15. Armanc

Aslında 1. Olmamdan değil de bence Big Read e katılmamdan da olabileceğini düşünüyorum. Bu yıl da katılacağım :>
  16. Armanc

Okul 1. siydik hocam :)
  17. Armanc

Hocam ben 9. Sınıfın 2. Dönemi karnesindeki Onur Belgemi kaybetmiştim 1. Dönem var ama 😅
  18. Armanc

Parça değişiminden bahsediyorsanız Ekranı ve güç girişi bozulmuştu ama Samsung un Tamir Bölümüne götürüp orjinal parçalar ile yenilemiştim.
Top Bottom