Neler Yeni

(YARDIM) Samsung Güncellenemiyor (Orjinal Samsung Root una nereden ulaşabilirim?)

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
sakin olur musun bakicam birazdan bisey yapma suan

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Bir de bizim orada çalışma var modem de çalışmıyor internet bitmez inşallah ondan acele ettiriyorum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocalarım flash bellek mi kullanılmalı @Drsağbırakmayan @wpa_supplicant
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya da google fotoğraflar?
Google fotoğraflar ile yedekle whatsapp ta aynı şekil

Son düzenleme:

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Odini indiriyorsun, sonra ROM dosyasını da cihaz modeline ve bulunduğun bölgeye uygun bir yerden indir. Mesela CSC dosyasını Çin ile değiştirirsen, cihazda sadece Çin’e özel uygulamalar sistem uygulamasi olarak kurulu gelebilir, bu yüzden dikkat et.

Telefonun yedeğini bir yere alman gerekiyor. Fotoğraf, video ve kişiler için Google Drive gibi bir bulut hizmeti kullanabilirsin.

İndirdiğin ROM dosyası sıkıştırılmış olabilir, onu bir klasöre çıkart.

Odini indirip ayıkla ve .exe dosyasını çalıştır.

Odin’de şu bölümler olacak:

AP
CP
BL
CSC (Home CSC ile devam edebilirsin).
İlgili dosyaları bu bölümlere yerleştir.
8ffe6c55efbe6370072d3b2332b4b160aeeaa505b8dbcd556fe0d1ee52fa47a2_800.jpeg

Telefonu bilgisayara bağla. Yeniden başlat’a bas ve hemen ardından ses kısma tuşuna basılı tut. Eğer doğrudan Download moda girmezse, ekrandaki seçeneklerden ses tuşlarıyla seçim yapıp güç tuşuyla onaylayarak girebilirsin.

Dosyaları yerleştirdikten sonra Odin’de Start seçeneğine bas. İşlem tamamlanana kadar bağlantıyı koparma.

Dikkat etmen gereken, Odin’de "Options" kısmında Flash Lock seçeneğinin kapalı olması. Aksi takdirde cihazı kilitleyebilir ve bir daha açamayabilirsin.

tenet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Berk Zirkale
Şu an bir Samsung Note 10+ kullanıyorum ama bootloader ını kapatmayı bilmediğimden (OEM Kilidi açık yani) Android 12 ye güncelleyemiyorum. Nasıl bootloader ı kilitlerim ve telefon şu an Andoid 9 sürümünde. Bir de bunu bilgisayarsız yapmam mümün mü? Değilse hangi program lazım?

Merhaba, ROOT kayıtlı ise güncelleme yapmanız durumunda şebeke gidecektir. Güncellemeyi ODIN üzerinden yükleyebilirsiniz.

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Yusuf Armanc
Merhaba, ROOT kayıtlı ise güncelleme yapmanız durumunda şebeke gidecektir. Güncellemeyi ODIN üzerinden yükleyebilirsiniz.
Şebeke derken neyi kastettiniz hocam?

Top Bottom