DisastrousTR

Profil mesajları Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• hocam selam sk620 klavye sahibi oldugunuzu gordum. basmama cift basma sikintisi bende de var aldiktan 5 ay sonra basladi. cozum bulabildiniz mi
    DisastrousTR
    DisastrousTR
    hocam çift basma sorunu senin başına nasıl geldi bilmiyorum ama okuduysan ben klavyeyi 1 ay kullanmadıktan sonra bu şekilde oldu ben ortama bağlı olarak oldu diye düşünüyorum da bilmiyorum wd40 sıktığımı yazmıştım wd40 sıkınca gerçekten faydasını gördüm ama wd40 sıkma diyenler olmuştu onun yerinde bu tip şeyler için bi sprey söylemişlerdi ondan alıp sıkacağım ama uygun bir fırsat bulamadım şuan benim bildiğim 3 ve x tuşları bazen basmıyor bazen çift basıyor düzeltemedim wd40 ı 2.kere sıktım bu tuşlara yine fayda vermedi eğer bir sprey felan alıp durumu çözersem de herhalde satarım klavyeyi çok ümitlerle almıştım cooler master kaliteli marka vs diyerek almıştım ama biraz pişman oldum
    B
    beskazalichinese
    ayni sekilde hocam benimki de 1 hafta falan kullanmadigimda cift basma vs oldu. yeni klavye aldigimdan da bir iki aydir duruyodu gecen tum keycapleri cikarip temizlemeye calistim yuzeysel. siringayla hava bastim ama cozmedi. wd40 deneyecegim ama sen de olmadı diyorsun o bahsettigin diger sprey elektronik devre temizleyicisi mi?
    DisastrousTR
    DisastrousTR
    aynen elektronik devre temizleyici spreyi olması lazım wd40 sıktım işe yaramadı değil baya bi işe yaradı aslında baya baya azaldı ama tam olarak geçmiş değil
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,360
Üyeler
193,359
Son üye
Alaaddin 54