Arama sonuçları: *

1. DisastrousTR

❌İndirim Bitti! GameSir Super Nova (~2000 TL) (Yanlış anlaşılma!!)

Bir sürü düzenlemeler gelmişti ama komple mi yasak
  2. DisastrousTR

❌İndirim Bitti! GameSir Super Nova (~2000 TL) (Yanlış anlaşılma!!)

Yanlışım varsa düzeltin ama kendi sitesinden yurtdışından getirtirken 175 SAR yani yaklaşık 2000 TL civarı yapıyor. Kargo dahil. Ama gümrüğe takılma, gümrükte ekstra ödeme, vergi vs. şeyleri olabilir emin değilim. Bilir kişiler varsa bir incelesin...
  3. DisastrousTR

❌İndirim Bitti! Ugreen M.2 Sata NGFF SSD USB 3.1 5 Gbps Type-C Gen1 B-Key M+B Key Disk Kutusu 999tl

ps lere dışardan ssd bağlayarak oyun yükleyecekseniz hızların yüksek olması önemli nvme olmalı ve ssd kutusunun da desteklediği hızlara dikkat edilmeli ben 10 gbps lik kullanıyorum normal hızlarının 10 da 1 i ne denk geliyor
  4. DisastrousTR

❌İndirim Bitti! Ugreen M.2 Sata NGFF SSD USB 3.1 5 Gbps Type-C Gen1 B-Key M+B Key Disk Kutusu 999tl

hocam sata ssd derken tam anlayamadım ama bunlara m formunda ssdler takılıyor ve çok yüksek hızlara çıkıyorlar bendeki ssd nin çıkabileceği maksimum hızlar 7000 mb/sn ama ben 700 mb/sn de kullanmış oluyorum sırf taşınabilir olsun diye yani ssd nin desteklediği hızın 10 da 1 ini ancak...
  5. DisastrousTR

1 ay önce bunun 10 gbps olan versiyonunu 700 küsüre almıştım gayet memnunum ama fiyatı bilemedim bu tip ürünleri kaliteli markalarda bulmak bazen zor olabiliyor piyasada olmuyor bulmuşken almak lazım ama aceleniz yoksa takip listesine felan ekleyip düşmesini bekleyedebilirsiniz 1769967829 bu...
  6. DisastrousTR

Harici disk kutusu ile m2 SSD yavaş çalışıyor

https://www.amazon.com.tr/dp/B09C8DPNZJ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title bu ürün
  7. DisastrousTR

u green markası iyi değil mi ben çok iyi olduğunu bildiğim için özellikle bunu aldım 700 mb hızların üstünde olması gerekir mi
  8. DisastrousTR

hocam çok güzel açıklamışsın eyvallah ama biliyorum zaten bunları tek dosya halinde 6 7 gb dosyayı atmaya çalışarak denedim bunu ve 700 mb ın üstüne çıkmıyor type c girişim gen 3.2 2x2 destekliyor yani 20 gbps ssd kutusunun 2 katı kadar hız destekliyo ssd hızları 7000 mb saniyeye kadar...
  9. DisastrousTR

7000 mb okuma yazma hızına sahip bir ssd aldım ve bunu ssd kutusu ile kullanmak istiyorum. İlk kullanmaya başladığımda hiç hızlı değildi çok komik rakamlarda yazma yapıyordu. Saniyede 40 mb ile felan. Sonra forumların birinde windows veya herhangi bir işletim sistemi yükleyip silmeyi deneyin...
  10. DisastrousTR

🔥İndirim Msi A13 Sıvı Soğutucu (Sıkıldınız Biliyorum :D) - 2755 TL

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-coreliquid-a13-240-2x120mm-argb-fanli-sivi-sogutma-sistemi.html?utm_source=akakce&utm_medium=akakce&utm_campaign=sivi-sogutma&utm_content=akakce&utm_term=akakce Son zamanların en düşük fiyatı hala almayan varsa diye attım ama evet paylaşırken bile benim...
  11. DisastrousTR

🔥İndirim Migros Cipslerde 4 Al 2 Öde

yarın da devam ediyor mu kampanya süresini göremedim
  12. DisastrousTR

🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

sahibinden param güvende ile alsak buna uygun olur muydu acaba illa e ticaret sitesi mi olmalı hepsiburada vs gibi
  13. DisastrousTR

Hangi SSD yi almalıyım

paraya kıymam gerekirsa aklımda hala sn7100 var ama bilmiyorum çok para bi ara 6200 ken almak istedim param yoktu 1763494089 verilerimi depolayacağım en az 2 tb lazım harddiskimden yedekleyeceğim
  14. DisastrousTR

Hangi SSD yi almalıyım

sn5000 i bende düşünüyordum wd markasından vazgeçmeyi pek düşünmüyordum açıkçası ama fiyatlar şuan malum ya paraya kıyıcam biraz ya da farklı marka alıcam sn5000 ün 2tb versiyonu bile olsa tbw değerini çok düşük tutmuşlar verilerimi kaybetmeyi hiç istemediğim için her şeyi detayına varıncaya...
  15. DisastrousTR

Hangi SSD yi almalıyım

2 TB ssd almak istiyorum. Bu ssd bilgisayarda kullanmak için değil, taşınabilir depolama olarak kullanılacak. Taşınabilir ssd almak istemememin sebepleri var. 1.si içleride termal pad yok. Isınacağını düşündüğüm için içim rahat olmuyor. 2.si hızlarını pek beğenmiyorum. En fazla saniyede 1000...
  16. DisastrousTR

❌İndirim Bitti! Migros Uygulamasında Üniversitelilere UniMoney Vize Haftası İndirimleri

1763469272 burada önlisans lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin kabul edilebileceğini yazmış 1763469299 hesap ayarlarının olduğu yerde çıkması lazım 1763469456 1763469487 Hesabım kısmına tıklayınca unimoney diye yazı gözükmesi gerekiyor
  17. DisastrousTR

❌İndirim Bitti! Migros Uygulamasında Üniversitelilere UniMoney Vize Haftası İndirimleri

önlisans lisans ve yüksek lisans öğrencileri başvurabilir yazıyor bunun dışındakiler kabul edilmeyebilir
  18. DisastrousTR

UniMoney başvurusu yaparken e devletten öğrenci belgesi sorgulaması yapman gerekiyor oradaki barkod numarasını kullanarak başvuru yapılıyor eğer e devlette öğrenci belgen gözüküyorsa kabul edebilir 1763442095 elektronik eşyalardan da alınabilir ben bir tane tıraş makinesi beğenmiştim mesela...
  19. DisastrousTR

Migros uygulamasında öğrenci programına kaydolduysanız bu fırsatlardan faydalanabilirsiniz. UniMoney'li olduysanız yani öğrenci programına kaydolmuş olmanız gerekiyor. Bu programa benim bildiğim kadarıyla sadece üniversite öğrencileri kaydolabiliyor. Migros Yemek, Migros Sanal Market ve hatta...
  20. DisastrousTR

🔥İndirim GOOVE Wifi + Bluetooth Ampul 800lm 279 Lira

sırf merakımdan aldım ben de 150 liraya gelmiş oldu bana da kod ile birlikte konuyu paylaşan arkadaşa teşekkürler
Geri