Yanlışım varsa düzeltin ama kendi sitesinden yurtdışından getirtirken 175 SAR yani yaklaşık 2000 TL civarı yapıyor. Kargo dahil. Ama gümrüğe takılma, gümrükte ekstra ödeme, vergi vs. şeyleri olabilir emin değilim. Bilir kişiler varsa bir incelesin...
ps lere dışardan ssd bağlayarak oyun yükleyecekseniz hızların yüksek olması önemli nvme olmalı ve ssd kutusunun da desteklediği hızlara dikkat edilmeli ben 10 gbps lik kullanıyorum normal hızlarının 10 da 1 i ne denk geliyor
hocam sata ssd derken tam anlayamadım ama bunlara m formunda ssdler takılıyor ve çok yüksek hızlara çıkıyorlar bendeki ssd nin çıkabileceği maksimum hızlar 7000 mb/sn ama ben 700 mb/sn de kullanmış oluyorum sırf taşınabilir olsun diye yani ssd nin desteklediği hızın 10 da 1 ini ancak...
1 ay önce bunun 10 gbps olan versiyonunu 700 küsüre almıştım gayet memnunum ama fiyatı bilemedim bu tip ürünleri kaliteli markalarda bulmak bazen zor olabiliyor piyasada olmuyor bulmuşken almak lazım ama aceleniz yoksa takip listesine felan ekleyip düşmesini bekleyedebilirsiniz
1769967829
bu...
hocam çok güzel açıklamışsın eyvallah ama biliyorum zaten bunları tek dosya halinde 6 7 gb dosyayı atmaya çalışarak denedim bunu ve 700 mb ın üstüne çıkmıyor type c girişim gen 3.2 2x2 destekliyor yani 20 gbps ssd kutusunun 2 katı kadar hız destekliyo ssd hızları 7000 mb saniyeye kadar...
7000 mb okuma yazma hızına sahip bir ssd aldım ve bunu ssd kutusu ile kullanmak istiyorum. İlk kullanmaya başladığımda hiç hızlı değildi çok komik rakamlarda yazma yapıyordu. Saniyede 40 mb ile felan. Sonra forumların birinde windows veya herhangi bir işletim sistemi yükleyip silmeyi deneyin...
https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-coreliquid-a13-240-2x120mm-argb-fanli-sivi-sogutma-sistemi.html?utm_source=akakce&utm_medium=akakce&utm_campaign=sivi-sogutma&utm_content=akakce&utm_term=akakce
Son zamanların en düşük fiyatı hala almayan varsa diye attım ama evet paylaşırken bile benim...
paraya kıymam gerekirsa aklımda hala sn7100 var ama bilmiyorum çok para bi ara 6200 ken almak istedim param yoktu
1763494089
verilerimi depolayacağım en az 2 tb lazım harddiskimden yedekleyeceğim
sn5000 i bende düşünüyordum wd markasından vazgeçmeyi pek düşünmüyordum açıkçası ama fiyatlar şuan malum ya paraya kıyıcam biraz ya da farklı marka alıcam sn5000 ün 2tb versiyonu bile olsa tbw değerini çok düşük tutmuşlar verilerimi kaybetmeyi hiç istemediğim için her şeyi detayına varıncaya...
2 TB ssd almak istiyorum. Bu ssd bilgisayarda kullanmak için değil, taşınabilir depolama olarak kullanılacak. Taşınabilir ssd almak istemememin sebepleri var. 1.si içleride termal pad yok. Isınacağını düşündüğüm için içim rahat olmuyor. 2.si hızlarını pek beğenmiyorum. En fazla saniyede 1000...