Arama sonuçları: *

1. F

İlgi alanım hakkında iş önerisi lazım

Doğru karar almışsın kardeşim. Umarım hayallerine ve hedeflerine ulaşırsın. Asla pes etme... 3 arkadaş mobil uygulama yapmak isterler. Tam 10 tane örnek uygulama yapıp piyasa sürerler. Ne yazık ki hiçbirisi tutmaz. Son bir çare 3 uygulama daha yapıp şanslarını denemek isterler. Bu 3 uygulamadan...
  2. F

İlgi alanım hakkında iş önerisi lazım

Kardeş şuan ne aşamadasın bilmiyorum ama senin yapacağın işlerin ana teması bilgisayar ve internet olmalı. İlgi alanınla ilgili bir web sitesi açıp adsense reklamları ile para kazanabilirsiniz. Ama öncesinde içerik editörlüğü ile işe başlamanı tavsiye ederim. İşin mutfağından başlarsan daha...
  3. F

500.000TL ile kurulabilcek bir iş fikri ?

eski konuyu hortlatmış olmak istemem ama yazamadan da kendimi alamadım. arkadaş şuan ne yaptı çok merak ediyorum. konuyu açtığı zamanlarda 500k ile coin piyasasına girseydi ve mayıs başlarında çıksaydı şimdi milyonerdi. :)
  4. F

bitcoin dusuyor nerede duracak

30k gerçekten ciddi bir destek oldu. kaç defa denedi ama hep geri döndü. Temmuz ayında yükseliş gelir diye umut ediyorum. ama her düşüş bir alım fırsatıdır. düşüşler de bile güzel paralar kazanılabilir. YTD
  5. F

18 Yaş Altı Kredi Kartı Alabilir mi?

anne yada baban kredi kartından sanal kart oluştursunlar. 200-300 TL'lik limitli. yada daha az. o şekilde kullanabilirsin.
  6. F

Neye Yatırım Yapılmalı

kesinlikle, yatırım tavsiyesi öncelikle bu iş ile ilgili kurumlardan alınır. ancak en basit yatırım tavsiyesi "düşükten al, yüksekten sat" kuralını unutmamaktır. Bitcoin, altın, dolar ve hisse senedi arasnda bu önemli notu akılda tutarak yatırım yapılabilir.
Top Bottom