Neler Yeni

İlgi alanım hakkında iş önerisi lazım

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Kardeş şuan ne aşamadasın bilmiyorum ama senin yapacağın işlerin ana teması bilgisayar ve internet olmalı. İlgi alanınla ilgili bir web sitesi açıp adsense reklamları ile para kazanabilirsiniz. Ama öncesinde içerik editörlüğü ile işe başlamanı tavsiye ederim. İşin mutfağından başlarsan daha sağlam yol alırsın. Naçizane şimdilik söyleyeceklerim bu kadar.
Bir arkadaşımla görüştüm, net değil ama kendisiyle birlikte kodlama öğrenip sonrasında yazın staja gitme düşüncesi var aklımda. Para kazanmayacak olsam dahi en kötü geleceğe yatırım olacağını düşünüyorum.

fulbaibu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
fulbaibu
Bir arkadaşımla görüştüm, net değil ama kendisiyle birlikte kodlama öğrenip sonrasında yazın staja gitme düşüncesi var aklımda. Para kazanmayacak olsam dahi en kötü geleceğe yatırım olacağını düşünüyorum.
Doğru karar almışsın kardeşim. Umarım hayallerine ve hedeflerine ulaşırsın. Asla pes etme... 3 arkadaş mobil uygulama yapmak isterler. Tam 10 tane örnek uygulama yapıp piyasa sürerler. Ne yazık ki hiçbirisi tutmaz. Son bir çare 3 uygulama daha yapıp şanslarını denemek isterler. Bu 3 uygulamadan birisi Angry Birds'tür. ;)

Yasin Çınar

80+ Bronze
domain fiyatlarını bilmiyorum ama ilk yıla ucuz oluyor bir tane domain al kendi websiteni kur (alanını çok iyi seç en önemlisi o bence bu yaz benim blog sitem vardı çok iyi konular seçiyordum 4 saatte 80 kişi okuyordu ve yeni açılan bir websiteye göre çok iyi bir rakam) sonra biraz zaman geçtikten sonra google ads bağla köşeyi dön

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Normal de bu konuları uyandırmam ama size bir iş önerisi olsun.
Herkes artık yazılım öğrendi vs. vs.
Siz de siber güvenlik öğrenin ama Cisco'dan öğrenin Cisco sertifikası alırsanız yurt dışına rahatça çıkarsınız ama her şirket de çalışamazsınız, TR de Cisco sertifikası ile her yerde çalışabilirsiniz. Üst düzey sertifikalardan birini alırsanız yurt dışında da istediğiniz yer de çalışırsınız.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Siz de siber güvenlik öğrenin ama Cisco'dan öğrenin Cisco sertifikası alırsanız yurt dışına rahatça çıkarsınız ama her şirket de çalışamazsınız, TR de Cisco sertifikası ile her yerde çalışabilirsiniz. Üst düzey sertifikalardan birini alırsanız yurt dışında da istediğiniz yer de çalışırsınız.
Çok yerinde cevap vermişsiniz Sir!

@Hudzell adam. Sir haklı yazılım falan öğrenin.

DeH$et

80+ Silver
Yaş sınırı vs. var mı?

Top Bottom