Üni ortamı bana göre sıkıntılı bir ortam vurdusu kırdısı çok var. Yapabileceğin en iyi ihtimallerden biri aynı arkadaş ortamında bulunan birine ihtimal vermen.
Yani bir şey katsın der isen programcılığı pek önermiyorum. Biraz klişe ama şey gibi hani kendi bünyesinde 1. ve 2. sınıfta c+ python c# gibi tek tük diller...
Deme, üniyi hiç karıştırma öğrenim belgesi isteyebiliyorlar lise belgesi verirsin, bunu öğrenene kadar kaç yerden reddedildim ahmedini sevdiğimin iş...
Merhabalar hocam, yarın satıcı geldiğinde bakacağım ama aklıma şu takıldı, içinde hali hazırda toz biriktiği için fan sesi duyulabilir normal dediniz...
Merhabalar arkadaşım evden çalışması gerektiği için laptop vermişler onun da ekranı bozuk, sadece iş amaçlı işlev sağlayacak fp monitör lazım.
Bütçe...
Öncelikle series x daha hızlı tozlanan bir konsol.İç yapısı zaten çok sıkışık.Muhtemelen hiç açılmadıysa bayağı toz birikmiştir.Test ederken biraz daha...
Oyun testleri çok önemli değil aslında.Ben kuzenimden Series S almıştım.Cihazı bayağı zorlayacak oyunlarla denedim, fan sesi vs yoktu düzgün çalışıyordu...
Series s ve ps5 sürekli alıp veriyorum açıkcası bu kadar titizlenilmesi gereken cihazlar olduklarını düşünmüyorum ben haddiden fazla soru alsam başka birine...
Hocam piyasa altında işini bilmiyorum x için ama diğerlerinden örnek vereyim Xbox series s Mesela ilanlar genelde 11 dir satış fiyatı 9500-1000 dir bu...
Arkadaki güvenlik etiketine bakabilirsin eğer açıldıysa cihazın içi daha önce açıldığı anlamına gelir eğer güvenlik etiketi açıldıysa ne için açıldığını...