Neler Yeni

Andromeda Teknoloji Esenyurt sahibinden.com mağduriyetim

Joe123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Erdem
Bir de şunu söyleyeyim, şimdi de Eksen Bilişim olarak değiştirmiş ya ismini... Bunun sebebi de böyle meşhur olmuş google da önde çıkanlardan seçiyor taklit olarak ki birisi ismini aradığında ön sayfalarda onlar çıksın millet gerçek bilgiye ulaşamasın diye... Andromeda olayında da aynıydı... İzmirdeki Andromeda Bilişimin logosu ile aynı koymuştu hani millet o sansın fln gibi.. Şimdi logo farklı Eksen de, ama amacı da ön sayfalarda onlar çıksın da millet bunun yorumlarına ulaşamasın olayı :D Ya böyle hala böyle şeyler yapıp daha da göze batıyor ya çok gülüyorum ha :D zaten kaçacak yeri yok bunlarla daha çok batırıyor kendini :D

Joe123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Erdem
Bugün itibari ile mağduriyetim ilgili satıcı tarafından giderilmiş, ürün iade alınmıştır. Emeği geçen herkese, forum sahiplerine, yöneticilerine, takip edenlere, destek verenlere sonsuz teşekkür ederim. Yaşanılan bu olay için çok üzgünüm ve böyle şeylerin yaşanmamasını temenni ederim.

Son düzenleme:

ConquerorXIV

80+ Gold
Bugün itibari ile mağduriyetim ilgili satıcı tarafından giderilmiş, ürün iade alınmıştır. Emeği geçen herkese, forum sahiplerine, yöneticilerine, takip edenlere, destek verenlere sonsuz teşekkür ederim. Yaşanılan bu olay için çok üzgünüm ve böyle şeylerin yaşanmamasını temenni ederim.
dava sonucu tam olarak nedir

Joe123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Erdem
Kardeşim 2 ayda dava nasıl sonuçlansın? :) Şimdi satıcı da ürünü iade aldığı için, savcı dava açmayacaktır. İfadesini alıp, uyarıp kapatır diye düşünüyorum. Ama tabi kayıtlarda kalıyor bu şikayetler, keşke böyle olmasaydı.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar şimdi de;

yapmış, ilanlar fln aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eksen bilişim olarak değiştirmiş. Telefonunu falan da yenilemiş.
bide arkadaş şunu anlamıyorum isim fikride bitmiyor elemanda nası bi hayal gücü varsa

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Mehmet
Yeni ismi GAMİNG TÜRKİYE bilginiz olsun fakat ifşlandıkça isim değiştiriyor siz bu mesajı okudugunuzda yine isim değiştirmiş olabilir.

Eski kullandığı isimler;

andromeda teknoloji

gamer central

vogue gaming market

Gamer world

OYUNCU DÜNYASI

GAMİNG TÜRKİYE

Eksen Bilişim

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Mehmet
Yeni ismi "VENTUS BİLGİSAYAR" bilginiz olsun.

ConquerorXIV

80+ Gold

bi bitmedi

Top Bottom