salvation23
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
adamlar ölümle bile tehdit ediyor adamın anlattığına göre nitelikli dolandırıcılar sanırım
Kardeşim iyiki bunu gönderdin, Allah razı olsun, ben bu işi hallederim. İlgili devlet yetkililerine bizzat şikayet edeceğim.adamlar ölümle bile tehdit ediyor adamın anlattığına göre nitelikli dolandırıcılar sanırım
Sonsuz teşekkürler...
hocam sen savcılığa verdin değil miArkadaşlar şimdi de;
![]()
EKSEN BİLİŞİM
EKSEN BİLİŞİM - Bilgisayar Modelleri uygun fiyatlar ve Param Güvende ile kartla ödeme ve kargo gönderimi imkanlarıyla sahibinden.com'da!eksenbilisim.sahibinden.com
yapmış, ilanlar fln aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eksen bilişim olarak değiştirmiş. Telefonunu falan da yenilemiş.
tabii ki, sadece savcılık değil, maliye, tüketici hakem heyeti, iç işleri bakanlığı, esenyurt karakolu vs vs... Maliye ile daha bugün görüştüm, işlemler çoktan onaylanıp başladı, her yer ile irtibat halindeyiz yakından ilgileniyoruz ama biliyorsunuz biraz yavaş işliyor sistem. Olsun, yavaş da olsa kaçarı yok.hocam sen savcılığa verdin değil mi
Bıkmadılar
her hangi bir konuda yardıma ihtiyacın veya sorun olursa konuyu takipteyiztabii ki, sadece savcılık değil, maliye, tüketici hakem heyeti, iç işleri bakanlığı, esenyurt karakolu vs vs... Maliye ile daha bugün görüştüm, işlemler çoktan onaylanıp başladı, her yer ile irtibat halindeyiz yakından ilgileniyoruz ama biliyorsunuz biraz yavaş işliyor sistem. Olsun, yavaş da olsa kaçarı yok.
Sonsuz teşekkürler.her hangi bir konuda yardıma ihtiyacın veya sorun olursa konuyu takipteyiz
tabii ki, sadece savcılık değil, maliye, tüketici hakem heyeti, iç işleri bakanlığı, esenyurt karakolu vs vs... Maliye ile daha bugün görüştüm, işlemler çoktan onaylanıp başladı, her yer ile irtibat halindeyiz yakından ilgileniyoruz ama biliyorsunuz biraz yavaş işliyor sistem. Olsun, yavaş da olsa kaçarı yok.