Neler Yeni

Andromeda Teknoloji Esenyurt sahibinden.com mağduriyetim

adamlar ölümle bile tehdit ediyor adamın anlattığına göre nitelikli dolandırıcılar sanırım

bunlar adını yine değiştirmiş

1679162883559.png

Birde sıfır diye 2. el ürünler satıp gerçek sıfır piyasasını düşürüyorlar, bir şey satıcan bunlardan örnek veriyorlar "sıfır bak burada bu fiyat" diye, halbuki sıfır diye sattığı ürünler 2. el.

Arkadaşlar şimdi de;

yapmış, ilanlar fln aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eksen bilişim olarak değiştirmiş. Telefonunu falan da yenilemiş.

Arkadaşlar şimdi de;

yapmış, ilanlar fln aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eksen bilişim olarak değiştirmiş. Telefonunu falan da yenilemiş.
hocam sen savcılığa verdin değil mi

hocam sen savcılığa verdin değil mi
tabii ki, sadece savcılık değil, maliye, tüketici hakem heyeti, iç işleri bakanlığı, esenyurt karakolu vs vs... Maliye ile daha bugün görüştüm, işlemler çoktan onaylanıp başladı, her yer ile irtibat halindeyiz yakından ilgileniyoruz ama biliyorsunuz biraz yavaş işliyor sistem. Olsun, yavaş da olsa kaçarı yok.

tabii ki, sadece savcılık değil, maliye, tüketici hakem heyeti, iç işleri bakanlığı, esenyurt karakolu vs vs... Maliye ile daha bugün görüştüm, işlemler çoktan onaylanıp başladı, her yer ile irtibat halindeyiz yakından ilgileniyoruz ama biliyorsunuz biraz yavaş işliyor sistem. Olsun, yavaş da olsa kaçarı yok.
her hangi bir konuda yardıma ihtiyacın veya sorun olursa konuyu takipteyiz

Sonucu bende merak ediyorum hocam. Bilgilendirme yaparsan memnun olurum ben de.

Geri