Arama sonuçları: *

1. P

❌İndirim Bitti! Razer Blackshark V2 Pro 5.534 TL! (İkinci El - Çok iyi, Amazon)

Blueetouth modelini kullanıyorum ve çok memnumum. 7.1 Sound gelmiyor diyenlere bakma çoğu araştırma yapmayı bilmiyor. Razer canlı destekten yazdığında bile sana verdiği Dongle ile bağlan Synapse'e otomatik açılacak lisansa ihtiyaç yok dedi ve şu an bu şekilde 1 aydır kullanıyorum. Modlarının...
  2. P

Domain & Hosting Arayışında Olanlar HK

VDS'leri 2025 yılı itbariyle yayından kaldırmıştık :/ Harici olarak toplu domain alımı ya da farklı alanlarda beklentiniz var mı peki? VDS/VPS paylaşımlı hostinglerden farksız oluyor. Aynı paketi 100 kişiye sattıklarıdna 1 kişinin tüketimi yüksek olunca 99 kişi faydalanamıyor maalesef
  3. P

Domain & Hosting Arayışında Olanlar HK

Arkadaşlar selam. Türkiye'de bulunan ve ICANN onayı olan sayılı firmadan birisinde çalışmaktayım. Domain & Hosting arayışında olanlar ne tür kampanya ve indirimleri görmek istersiniz?
  4. P

İş Buldum Çalışmalımıyım ?

O meseleyi konuşup günde 8 saat olarak okeyletsin aga ücret zaten düşük + günlük 12 saat öyle gelirsem dayanamam vs derse adam düşürür diye düşünüyorum. Bu şekilde 1 ay zor dayanır
  5. P

İş Buldum Çalışmalımıyım ?

Yapılır. Sadece para odaklı düşünme işi öğrenme + çevre geliştirme ve iş hayatını anlama fırsatın var. Yaşım 23 kurumsal bir şirkette çalışıyorum ve iyi bir işim var çok şükür ama bu günlere gelirken en rezil yerlerden başlamamış olsaydım şimdi ne olurdum bilmiyorum. En kötü senaryoda askere...
  6. P

IKEA markus alınır mı

Memnun olmadığınız özellikler neler hocam bende alma arefesindeyim
  7. P

Evden Çalışan Birisine Koltuk Önerisi

Dibi gördüğüm de oldu rahat olduğum da :) . Özel sektör yarınımızın garantisi yok.
  8. P

SEO Uzmanıyım (bende mümkün değil hocam :D )
  9. P

Şu anda da ofis koltuğum var çok rahatsız değilim hani kafama yatmazsa almasam da olur ama sırt kısmını yaslamayı arada da ayaklarımı uzatarak çalışmlayı istiyorum :D
  10. P

Merhaba. Evden çalışan ve zamanını bilgisayar karşısında geçiren birisiyim. Günde belki 12-14 saat pc karşısındayım. Şu anda bir koltuğum var ama arka kısmı belimi kavramıyor ve ağrı yapabiliyor. Kısacası çok da rahat değil. İlla ki oyuncu koltuğu olması şart değil ama ayak ve kafa desteği...
  11. P

Kasa Soğutucu Fan Önerisi CFM 50+Üzeri

Arkadaşlar selam CFM değeri 50+ üzerinde olan ve her şeyi (kontrolcüsüne kadar) toplu alabileceğim kasa fanı arıyorum. İnce hesapta lianli var 120'lik ama rengi beyaz diye emin olamıyorum. Öte yandan...
  12. P

Soğtucu Pini Kırıldı - Destek

Fotoğrafta işaretli olan 2 adet pin kırıldı ve tutmuyor ama kontrolcü sağlam ve çalışıyor. Bu Pinleri tutturmak için olan şeyi nereden, nasıl bulabilirim? Bir de bu sağlam olan 3'ünü diğer pinlere nasıl geçireceğim? Teşekkürler
  13. P

Sistem önerisi hazır

AM5 hatırlamıyorum sadece işlemci + ekran kartı bazlı şöyle bir şeyler atabilirim (SSD, Power) vs kontrol etmedim / çalışıyorum...
  14. P

Sistem önerisi hazır

4060 almak bence mantıklı değil. Bütçeyi çok az daha artırıp 4060ti Alınmasının taraftarıyım. Ek olarak bence hemen alacaksan bütçeyi 30k bandına çıkartıp AM5 bir sistem almak daha mantıklı olabilir
  15. P

Razer BlackShark V2 Pro 2023 - CS Oynarken Mikrofon Çalışmıyor + 7.1 Kodu Yok

Cevap için teşekkürler. Razer'a bir şekilde canlı destek ile bağlandım. Kutu içerisinden çıkan USB'yi PC taktığınızda lisans aktifleşiyor ama 7.1 kullanmanıza gerek yok sizin için özel olarak yapılandırdık dediler Razer Synapse uygulamasında "Audio" kısmına girince ilgili alana erişebiliyoruz...
  16. P

Razer BlackShark V2 Pro 2023 - CS Oynarken Mikrofon Çalışmıyor + 7.1 Kodu Yok

Merhaba. İlgili kulaklıkğı 1 ay önce Amazon'dan aldım. Ürünün içerisinden kod çıkmadı razer'ın kendi sitesinden baktığımda da kodu vermiyor ama desteklenen kulaklıklarda blackshark pro 2023 bulunuyor. Öncelikle bu koda nereden ulaşabilirim? Yeni kod deyicne de kabul etmiyor. Buradaki...
  17. P

Baba web kodlamaya izn verimyor

PHP kolay kolay ölmez hocam :D Laravel, CodeIgniter gibi güzel frameworkleri var + html css php basit oluyor yani başlangıçta tutup JS'da React öğren demek ne kadar mantıklı olurdu :D
  18. P

Baba web kodlamaya izn verimyor

Sektörün içerisinden birisi olarak baban şu an bir tık daha iyi yapmış olabilir. Web kodlamada Frontend'de ne kadar iyi olursan ol sektör doygunluğa ulaştığı için istihdamı çok zor. Backend kısmında sadece backend öğrenrisen freelance bile çalışır en kötü asgari ücreti doğrultursun ama bazı...
  19. P

🔥İndirim Seçili Bilgisayar Parçalarında %15 indirim Vatan Bilgisayar (27-31 Aralık)

GamePower Ravadin ATX 3 kasam bu da bütçe bi tık fazla gibi geldi hocam :D Bunun yerine daha f/p alabileceğim bir DDR5 Ana kart var mı acaba? Ya da bu ana kartla farklı bir ana kart ile arasında ne tür farklar olabilir acaba?
  20. P

🔥İndirim Seçili Bilgisayar Parçalarında %15 indirim Vatan Bilgisayar (27-31 Aralık)

Intel 1700 DDR5 Ana kart önerisi alabilir miyim 15 13400F 4060ti 8gb kullanıcam
Top Bottom