Arama sonuçları: *

1. fosf3ren

Çözüldü✓ 600 TL bütçe ile klavye+mouse+kulaklık

evet g102 gerçekten güzel ama benim atığım mouseın sıknıtısı kenardaki ek tuşların olamamısı eğer bu sana bir sıknıtı yaratıcaksa g102 ala ama ben bunları zaten kullanmıyorum dersen asus güzel bir seçim
  2. fosf3ren

Windows giriş yapma sorunu

Windows'tan çıkış yapmıştım ama şu an girişi yapamıyorum böyle bir şey diyor ama ben hiç parola koymadım değiştiremiyorum veya unuttum diyemiyorum ne yapacağım
  3. fosf3ren

Bangood Kargo Takibi

teşekkürler aras kargonun insafına kaldık yani
  4. fosf3ren

Bangood Kargo Takibi

WWETA0007474791YQ
  5. fosf3ren

Bangood Kargo Takibi

benim banggood ürünleri trye geldi takip ettiğim sitede gümrükten çıktı gözükür şimdi normalde aliexpress de takip edilirdi ptt sitesinden şimdi nerden takip ediceğiz banggoodu? edilmez ptt den nerden nasıl takip edilecek bir bilgisi olan varmı ?
  6. fosf3ren

Aliexpress yola çıkmamış ürün iade

arkadaşlar ben aliexpressden bir ürün aldım fakat iade etmek istiyorum satan birini bulduğum için burada satıcı kargoya vermiş fakat yola çıkmamış iade olur mu sizce
  7. fosf3ren

Aliexpress LP li Kargo

aliexpressden ürün aldım takip kodu lp li normalde hep rb li pr li falan oluyordu bide sonunda ülke kodu yazıyordu gelir mi güvenli bir şekilde daha önceden bir kayış almıştım 20 TL'ye o gelmedi türkiyede takip edilimiyordu lpli ama bu sefer 200 TL'ye switch aldım umarım gelir
  8. fosf3ren

vergiler dahil kargolama

beyler banggood dan klavye alacam vergiler dahil hızlı kargoyu seçmesem fark eder mi? Kıbrıs'ta de yaşadığım için vergi çıkmıyor ama normal kargo yavaş mı getirir daha önce banggood kullanmadım.
  9. fosf3ren

trendyol kod sorunu?

açıklamada mesai saatlerinden bahsetmeyip 1 saat içinde teslim ve bu e pin dediğimiz şey tüm sitelerde dakikasında teslim edilen bir şey benlik bir şey yok
  10. fosf3ren

trendyol kod sorunu?

sorun yarını beklemem değil sorun istediğim içeriği alamıycak olmam
  11. fosf3ren

trendyol kod sorunu?

trendyol üzerinden vp kodu aldım mağazama gelen skin için normalde her zaman oynasana üzerinden yapardım ve dakikasında gelirdi ama ucuz diye tredyoldan aldım yaklaşık 2 saat oldu ve mesai saatleri dışında teslim yapılmadığını söyledi anlamadım mağazama gelen skini almak istiyorum ama kod yarın...
  12. fosf3ren

aliexpress kargo sorunu

benimde 2. alışverişim onun için çok bir bilgim yok ama bir gümrükte kalıp gelin alın demelerinden korkuyorum Kıbrıs'ta yaşıyorum ve imkansız şu an bu
  13. fosf3ren

aliexpress kargo sorunu

arkadaşlar aliexpress den kablosuz bir kulaklık aldık kulaklık türkiyeye geldi ama 12sinden beri gümrükte bekliyor acaba bir sıkıntı mı çıktı diye korkmaya başladım NOT: Ürünün Gümrükte vergilenmemesi lazım çünkü Kıbrıs'a gelecek
  14. fosf3ren

yeni monitör freesync açamıyorum

arkadaşlar James Donkey jd27fg1ms144 aldım monitörde freesync var fakat radeon ayarlarında desteklemiyor diyor monitör menusünde var ama açamıyorum neden acaba displayport kablosu uzunluğu yeterli olmadığı için hdmi da 120 hz alıyom ondan olabilir mi
  15. fosf3ren

Valo yine çöktü galiba

bizde bind belki aynıdır
  16. fosf3ren

Valo yine çöktü galiba

biz 25 e girdik hadi hayılısı
  17. fosf3ren

Glorious Model 0 wireless

hani evet pahalı ama piyasadaki rakiplerine göre en iyi mouse bu
  18. fosf3ren

Glorious Model 0 wireless

Arkadaşlar model 0 wireless kullanan varmı sizce nasıl alınırı mı veya 900 TL civarında önerebileceğiniz başka mouse varmı (kablosuz) https://www.trendyol.com/glorious/model-o-kablosuz-gaming-mouse-mat-beyaz-p-71621958?boutiqueId=559106&merchantId=107468
  19. fosf3ren

valorant düşük fps sorunu rx 580 ryzen 5 1600 af

arkadaşlar internetten testlere ve arkdaşlarıma sordum gayet yüksek ve iyi değerler alıyorlar ben ortalamada 100 fps 90 80 110 arası bir şey alıyorum bir sorun mu var acaba?
  20. fosf3ren

Yardım G903 tuş algılama durması

arkadaşlar g903 lightspped kullanıyorum bugünden beri oyunlarda sprey atarken Mouse sol tuşu algılaması duruyor ve tekrar basana kadar çalışmıyor garantisi yok bir çözümü var mıdır
Top Bottom