trendyol kod sorunu?

fosf3ren

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
537
trendyol üzerinden vp kodu aldım mağazama gelen skin için normalde her zaman oynasana üzerinden yapardım ve dakikasında gelirdi ama ucuz diye tredyoldan aldım yaklaşık 2 saat oldu ve mesai saatleri dışında teslim yapılmadığını söyledi anlamadım mağazama gelen skini almak istiyorum ama kod yarın mesai saatleri içinde gelecekmiş iade edemiyorum ne yapmam gerek?

trendyol üzerinden vp kodu aldım mağazama gelen skin için normalde her zaman oynasana üzerinden yapardım ve dakikasında gelirdi ama ucuz diye tredyoldan aldım yaklaşık 2 saat oldu ve mesai saatleri dışında teslim yapılmadığını söyledi anlamadım mağazama gelen skini almak istiyorum ama kod yarın mesai saatleri içinde gelecekmiş iade edemiyorum ne yapmam gerek?
Yarını beklemeniz gerek.Bunda bir şey yok.

Önceden belirlenmiş kurallar.Maalesef sizin hatanız bu.
açıklamada mesai saatlerinden bahsetmeyip 1 saat içinde teslim ve bu e pin dediğimiz şey tüm sitelerde dakikasında teslim edilen bir şey benlik bir şey yok

yapabilecek bir şey yok e pinler iade edilemiyor bana 3 dakikada gelmişti

Ben alınca 2 dk içinde geliyor nerdeyse bütün vplerimi trendyoldan aldım şuana kadar

Geri