Ekte fotolarDirek gönder, ekranda evet.
Evet onlar. Arada ekranın orta kısmında belirgin olarak geliyor.Yatay çizgiler var sanırım onlar mı? Benimki de videoda veya fotoğrafta belli olmuyordu fazla.
Yenisi geldi mi hocam? Kaç gün sürdü geldiyse? Ben de bugün verdim 1 saate değişim çıktı itopya mail attım bekliyorum.Ayni modelde ayni sorundan dun servispointe verdim aksamina degisim/iade karari geldi ben de G25F2 ile degisim isteyeyim verirler umarim bakalim
Yenisi henuz gelmedi ama g25F2 ile degisim yapacaklarını söylediler destekitopyaya mail attiysan bir de iletisim formuna mail at siteden degisim/iade talebim ne zaman onaylanacak gibisinden bekleme bakmiyorlar yoksa bir hafta bekledim dönülmedi ekstra mail attim ne zaman donulecek diye o gun halledildi direktYenisi geldi mi hocam? Kaç gün sürdü geldiyse? Ben de bugün verdim 1 saate değişim çıktı itopya mail attım bekliyorum.
Tamamdır sağolun.Yenisi henuz gelmedi ama g25F2 ile degisim yapacaklarını söylediler destekitopyaya mail attiysan bir de iletisim formuna mail at siteden degisim/iade talebim ne zaman onaylanacak gibisinden bekleme bakmiyorlar yoksa bir hafta bekledim dönülmedi ekstra mail attim ne zaman donulecek diye o gun halledildi direkt
İtopya yanıt verdiğinde dediğim gibi yanıt veren yetkili ile birebir irtibata geç bence. Bu arada benim süreç toplam 40 gün sürdü çok uzadı stok bekledim diye.Yenisi geldi mi hocam? Kaç gün sürdü geldiyse? Ben de bugün verdim 1 saate değişim çıktı itopya mail attım bekliyorum.
Zaten firma gönderiyor ürünü mecbur bekleyeceğimİtopya yanıt verdiğinde dediğim gibi yanıt veren yetkili ile birebir irtibata geç bence. Bu arada benim süreç toplam 40 gün sürdü çok uzadı stok bekledim diye.
iade kararı ve değişim/iade onayı çok hızlı oluyor da işte değişim olursa yollanması çok uzuyor stoksal olarak bana da g25f2 ile değişim verdiler ama ne zaman yollayacaklar bilen yok soruyorum ürün bize geldiğinde yollanacak diyor bekliyoruz beklememek için ben de Aoc 2k 27 inç olanı çektim bu davadaki herkes oraya kaydı herhaldeAynı monitörü geçen hafta iade gerçekleştirdim. 1 günde iade kararı çıktı ertesi gün itopya mağazasından aynı fiyatlı çek verdiler istediğim ürünü alabiliyordum üstüne biraz daha ekledim AOC aldım. Toplam 2 günde bütün süreçler halleildi aldığım en hızlı hizmettim![]()