Hocam ilk arabam olacağı için bir yandan da ne kadar az parça olursa bakımı, öğrenmesi o kadar kolay olur düşüncesindeyim. O nedenle de acaba benzinli almak...
Bugün sizlere Reddit'te bulunan ve AMD ile ilgili çoğu sorunun çözümü bulunan rehberi DeepL kullanarak ve bazı yerlerini kendim çevirerek sunmak istedim...
Peki 1.6 e-torq ile multijet arasında tercihiniz nasıl olurdu? Bu iki motor ve şanzımanda ne gibi farklılıklar var acaba? Multijet için 2020, 21, 22...
Fuzul'den eylül başında 600.000 teslim alacağım. Şuan kenarda 100k birikmişim var ve eylüle kadar fuzul ödemesi haricinde birikim yapmaya devam edeceğim. Bu...
Bence sırf mikrofona o kadar vermenize gerek yok, siz bilirsiniz tabi yine de ama gayet memnunum bu mikrofondan. Kendi uygulaması üzerinden EQ ayarı yapıp...
Dikey de kullanırım yatay da diye düşünüyorum, o an kafama nasıl eserse.
Ayrıca bir de daha küçük boyularda (13.3", 15.6", 16" vs) bir monitör daha alıp...
Hocam ana monitör 27" olunca ikisini de yatay kullanacağım zaman arada boyut farkı olmaması için 27" olmasını istiyorum. 27" FHD aldığım zaman sanki...
Başka bir monitör kullanmadığım için daha önce ekran olarak, renk olarak iyi midir kötü müdür bilemiyorum ama herhangi bir ölü piksel, kronik başka bir...
Ana Monitör : KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot Gaming Monitör
Ana monitörüm bu şekilde, zamanında 11K'ya almıştım. Bu monitörün yanında 2...