esady isimli üyenin son içerikleri

1. E

EXPO aktif edince sistemim donuyor

Aynı sorun devam etmekte maalesef. Bilgisayarı 24 saat aranın ardından açtım, windows şifremi girdim, masaüstü geldi ve 3 4 saniye sonra tekrardan mavi ekran hatası aldım. Açıklama olarak MEMORY_MANAGEMENT tarzında bir şey yazıyordu.
  2. E

RAM'lerin slotlarını değiştirip kendim manuel 6000mhz yaptım. Hazır EXPO profillerini kullanmadım. Şuan için bir sıkınt yok. Bilgisayar açıldı ancak öncekilerde de bu şekilde oluyordu. 6000e çekip hemen ardından çalıştırdığım zaman sorun olmuyor ancak bilgisayar birkaç saat kapalı kalıp ondan...
  3. E

BIOS güncellemesi yaptım evet
  4. E

Bellek hızlarını fabrika çıkışı ayarında kullanıyorum şuan, fabrika ayarlarında kullanınca bir sorun yaşamıyorum. Hazır Expo profilleri yerine bellek hızlarını, voltajlarini kendim manuel olarak oynadım ancak sorun yine devam etti. 6000, 5600, 5200 dene deneye indim ancak hepsinde sorun...
  5. E

BIOS ayarlarından anakartta tanımlı olan "EXPO1", "EXPO2" ve "EXPO ..." 3 tane EXPO profili var, son profilin tam adını hatırlayamadım. Hangi profili denersem deneyeyim aktif ettiğim zaman sistemim donuyor. En son öyle bir hal aldı ki kapatmak istediğim zaman f10+enter yaptıktan sonra sistem...
  6. E

Öneri Sessiz, Kablosuz Klavye Önerisi

Arkadaşlar şu klavye nasıldır sizce? https://wraithesports.com/products/darmoshark-top75-mekanik-klavye?fbclid=PAAaZrtP6T1uv8vs7g3393NdbCs7l12W_HuR8IDWCRYo_Ks3VOxaNeAgZaK9I_aem_Aa6BMs_7bL6Scqk62FP5j4VNB51L_iEDipNd9gDw6HOgSdCCUysjDoDYj2jM5WB9dA1Fsy4evZR5PihKIaDRguAH
  7. E

Öneri Sessiz, Kablosuz Klavye Önerisi

Arkadaşlar bütçem 3000 TL. Zaman zaman tabletime zaman zaman bilgisayarımda kullanacağım için birden fazla bağlantı türü özelliği olan, taşıması rahat, sessiz ve tok bir sesi olan (sanırım red ve Brown switchler aradığım özellikteymiş ama bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim), hem oyun...
Geri