Arama sonuçları: *

1. W

16000 altı oyun telefonu önerisi

Mesela ücreti ne kadar bide buralarda bunu yapacak insan yok ben bartında köyde yaşıyorum bide devlet artık sahte imeileri bulup kapatırıodu başımın ağrımasını istemiyorum büyük ihtimalle realme gt2 pro alıcam pubg 90 fps verebiliyor genisihin impact 50-60 fps benim için yeterli (İPhone telefon...
  2. W

Realme gt2 pro ve telefon önerisi

Hepinize çok teşekkür ederim şuan realme gt2 pro almaya karar verdim bu sene lgs bittikden sonra hemen alicam
  3. W

Realme gt2 pro ve telefon önerisi

Merhaba ben realme gt2 pro almayı düşünüyorum fakat şuan stokta yok ve sarı sitede var aynı zamanda telefon aşşırı şekilde ısınıyor diyorlar sizce bu eksilere ramen almalımıyım bütçem en fazla 16000 2.el veya yurt dışı asla düşünmüyorum
  4. W

2.el almak istemiyorum çünki telefon yavaşlamış oluyor genelikle öyle satıyorlar veya bir sıkıntısı oluyor yurt dışıda ımei 35k dı en son yani sıfur istiyorum zaten pubg sabit 60 fps genisihin impact gibi oyunlar 45 ve üstü fps versin yeter
  5. W

Sıfır aldığım HDD 2.El Çıktı Kazıklandım

Bence çöp orkunjj nin dediği gibi baya kullanılmış onun yerine yenisini alın
  6. W

Gtx 1050 ekran kartı için en iyi işlemci önerisi

R3 2200G veya Ryzen 3 1200 (sadece ryzen işlemci biliyorum)
  7. W

Sıfır aldığım HDD 2.El Çıktı Kazıklandım

Galiba benden büyüksün 18 yaş üstü olarak düşüncem iade et veya durumu müşteri hizmetlerine anlat 18 yaş altıysan annene babana anlat olayı başka bir çözümda var aldığın hdd satmak.
  8. W

CS2 İCİN EKRAN KARTI ÖNERİ

Sistemin bence yeterli artırmak istiyorsan işlemcini artır ben olsam artırmaz 240 fps için ayarlama yapardım
  9. W

Oyun için telefon alıcam 50 dereceyi geçmesini istemem gt 2 düşünüyorum ama aşşırı ısınıyor diyorlar çok kararsızım Samsung istemem çünki oyun telefonu istiyorum poco gibi. (16000 geçemem en fazla 16500)
  10. W

Roblox blox fruit hangi telefonlar 45 fps üstü verir?

Bütçem an fazla 15000 tl (700 tl gibi bir şey ekleyebilirim 15000'e)
  11. W

Roblox blox fruit hangi telefonlar 45 fps üstü verir?

Roblox blox fruit oynuyorum brawl stars arada pubg nothing phone 1 düşünüyorum 12700tl gibi bir şey realme gt2 de düşünüyorum ama stok yok blox fruit biraz ağır bir oyun
Top Bottom