survivorkrc
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 9
- İsim
- Survivor
Arkadaşlar olayı anlatayım Ben WD 6 TB sipariş ettim 4.5 bin tl sonra beni arayıp telefonda bu elimde yok sana WD purple vereyim dedi ben barracuda olursa olur dedim önce o elimde olmadığını söyledi sonra varmış dedi ve bana crystal disk infoda da gördüğünüz gibi 2 yıl boyunca kullanılmış ürün gönderdi zaten kutuda değildi şeffafa koymuş göndermişti.Bir de içi boş ama dolu gözüküyor böyle dosyalar var acaba benim pc bilgilerim kart bilgilerimi mi topladı bu dosyalar diye şizofrene kayıcam. Piyasada bu fiyata 6 tb barracuda bulamadım bu hdd video arşivi yapmak için aldım benim kayıtlı şifrelerim eposta banka bilgilerim filan çalabilirler mi ? diski biçimlendirsem temiz bir şekilde kullanılır mı ? 2 yıl kullanılmış ama 2. el aldım diye düşünüp kullanayım diyorum acaba hata mı ediyorum sonuçta sıfırını bu fiyata alamayız sizce ne yapmalıyım iade süresi 14 gün diyor etsekte alırlar mı o da şüpheli 11 günümüz kaldı ne yapmalıyız arkadaşlar ? bir yandan diyorum bunu pc taktık 36 gb filan benim şifrelerimi bilgimi bişeyleri aldı geri iade etsek dert dedim şizofrene bağlıcam