Neler Yeni

Sıfır aldığım HDD 2.El Çıktı Kazıklandım

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Survivor
Arkadaşlar olayı anlatayım Ben WD 6 TB sipariş ettim 4.5 bin tl sonra beni arayıp telefonda bu elimde yok sana WD purple vereyim dedi ben barracuda olursa olur dedim önce o elimde olmadığını söyledi sonra varmış dedi ve bana crystal disk infoda da gördüğünüz gibi 2 yıl boyunca kullanılmış ürün gönderdi zaten kutuda değildi şeffafa koymuş göndermişti.Bir de içi boş ama dolu gözüküyor böyle dosyalar var acaba benim pc bilgilerim kart bilgilerimi mi topladı bu dosyalar diye şizofrene kayıcam. Piyasada bu fiyata 6 tb barracuda bulamadım bu hdd video arşivi yapmak için aldım benim kayıtlı şifrelerim eposta banka bilgilerim filan çalabilirler mi ? diski biçimlendirsem temiz bir şekilde kullanılır mı ? 2 yıl kullanılmış ama 2. el aldım diye düşünüp kullanayım diyorum acaba hata mı ediyorum sonuçta sıfırını bu fiyata alamayız sizce ne yapmalıyım iade süresi 14 gün diyor etsekte alırlar mı o da şüpheli 11 günümüz kaldı ne yapmalıyız arkadaşlar ? bir yandan diyorum bunu pc taktık 36 gb filan benim şifrelerimi bilgimi bişeyleri aldı geri iade etsek dert dedim şizofrene bağlıcam

Ekler

• edits.png
    edits.png
    67.5 KB · Hit: 62
  • edita.png
    edita.png
    10.2 KB · Hit: 58

Wortex62

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan Yalçın
Arkadaşlar olayı anlatayım Ben WD 6 TB sipariş ettim 4.5 bin tl sonra beni arayıp telefonda bu elimde yok sana WD purple vereyim dedi ben barracuda olursa olur dedim önce o elimde olmadığını söyledi sonra varmış dedi ve bana crystal disk infoda da gördüğünüz gibi 2 yıl boyunca kullanılmış ürün gönderdi zaten kutuda değildi şeffafa koymuş göndermişti.Bir de içi boş ama dolu gözüküyor böyle dosyalar var acaba benim pc bilgilerim kart bilgilerimi mi topladı bu dosyalar diye şizofrene kayıcam. Piyasada bu fiyata 6 tb barracuda bulamadım bu hdd video arşivi yapmak için aldım benim kayıtlı şifrelerim eposta banka bilgilerim filan çalabilirler mi ? diski biçimlendirsem temiz bir şekilde kullanılır mı ? 2 yıl kullanılmış ama 2. el aldım diye düşünüp kullanayım diyorum acaba hata mı ediyorum sonuçta sıfırını bu fiyata alamayız sizce ne yapmalıyım iade süresi 14 gün diyor etsekte alırlar mı o da şüpheli 11 günümüz kaldı ne yapmalıyız arkadaşlar ? bir yandan diyorum bunu pc taktık 36 gb filan benim şifrelerimi bilgimi bişeyleri aldı geri iade etsek dert dedim şizofrene bağlıcam
Galiba benden büyüksün 18 yaş üstü olarak düşüncem iade et veya durumu müşteri hizmetlerine anlat 18 yaş altıysan annene babana anlat olayı başka bir çözümda var aldığın hdd satmak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Survivor
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Galiba benden büyüksün 18 yaş üstü olarak düşüncem iade et veya durumu müşteri hizmetlerine anlat 18 yaş altıysan annene babana anlat olayı başka bir çözümda var aldığın hdd satmakpeki
Neden iade etmemi istedin sadece çok kullanılmış olması mı ? bilmediğimden soruyorum ve neden kullanmayıp satmamı istedin ? video arşivi olarak kullanmayı düşünüyordum beni idare etmez mi güvenlikle ilgili başka sebepler mi var ?

Son düzenleme:

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Orkun
23 bin saat çalışmış. Ömrünü doldurmuş bile, belki 10 bin saat önce çoktan doldurdu. Veri emanet etmezdim şahsen o diske. Aldığın yere hemen iade et.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Selim
23 bin saat çalışmış. Ömrünü doldurmuş bile, belki 10 bin saat önce çoktan doldurdu. Veri emanet etmezdim şahsen o diske. Aldığın yere hemen iade et.
Sende bu şekilde disk satan bir yer iade kabul eder mi? 😁 thh yolu görüyorum sadece

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Orkun
Sende bu şekilde disk satan bir yer iade kabul eder mi? 😁 thh yolu görüyorum sadece
Nereden aldın?
Belki adamların bir suçu yoktur. Başka birisi alıp kullanılmış disk ile değiştirip öyle iade etmiştir. Müşteri hizmetleri sonuçta açıp teknik detaylarına bakmıyor. İade hakkı geçerliyse işlemi yapıyor. Belki hiç kontrol edilmeden tekrar rafa koyulmuştur.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,168
İsim
Abdullah Aydoğdu
İade et, ömrü azalmış sonuçta HDD bu.
Satıcı kabul etmezse N11'e anlat. Oradan da çözüm çıkmazsa THH.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Arda doğan
İade et ve müşteri hizmetlerini ara satıcı böyle böyle diyor de şikayette bulun gerisini onlar halleder

Wortex62

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan Yalçın
Neden iade etmemi istedin sadece çok kullanılmış olması mı ? bilmediğimden soruyorum ve neden kullanmayıp satmamı istedin ? video arşivi olarak kullanmayı düşünüyordum beni idare etmez mi güvenlikle ilgili başka sebepler mi var ?
Bence çöp orkunjj nin dediği gibi baya kullanılmış onun yerine yenisini alın

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,677
İsim
Hacı
Ver iadesini gitsin. Anası ağlamış mal yollamış...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,916
Üyeler
164,749
Son üye
koraydemirz
Top Bottom