Neler Yeni

0 HDD aldım 2. el çıktı?

cjhnxsn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berke Özalp
suan hd tune ile bad sector taraması yapıyom

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
ptt avm arem bilgisaray üzerinden 0 520 TL ye 2 tb hdd aldım ama hdd 30 kez start verilmiş 8018 saat 344 gün aktif kullanılmış ürün 190 mb/s yazma okuma yapıyor 1835 tb veri yazılmış sizce iade edeyimmi değer mi
Satıcının sattığı diğer ürünleri de inceleyince kullanılmış ürün olduğu bariz. Sizin diskin üzerinde üretim yılı kaç? Resim de 2012 gözüküyor.
Tamir edilmiş bir disk ise direkt iade edin. Her an bozulabilir. Tamir edilmiş disklerin ömrü çok kısadır.

Alperen93

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alperen Oğuzkurt
30 kere start verilip 300 küsür gün kullanıldıysa büyük ihtimalle sanal sunucu çıkışlıdır ki zaten çok yüksek bi veri de işlenmemiş yani fiyatına göre uygun sağlık durumundada bir sıkıntı olmadığı için kullanabilirsin eğer sıfır yazdılarsada bunun sebebi fazla derecede kullanılmaması ve veri işlenmemesidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

30 kere start verilip 300 küsür gün kullanıldıysa büyük ihtimalle sanal sunucu çıkışlıdır ki zaten çok yüksek bi veri de işlenmemiş yani fiyatına göre uygun sağlık durumundada bir sıkıntı olmadığı için kullanabilirsin eğer sıfır yazdılarsada bunun sebebi fazla derecede kullanılmaması ve veri işlenmemesidir.
Ama tabii ki yinede tercih senin ben daha fazla para verip illa sıfır almak istiyorum diyorsan iade edip sıfır alabilirsin ama bu hdd de sana sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,711
Üyeler
166,070
Son üye
Kaplan0671
Top Bottom