B0ra
80+ Bronze
Resimlerden çok belli 2.el olduğu. Hata sizde. Zaten çok kullanılmamış hdd.
Resimlerden çok belli 2.el olduğu. Hata sizde. Zaten çok kullanılmamış hdd.
iade değermi 1835 tb veri büyük bi veri değilmi yoksa hdd için ufakmıResimlerden çok belli 2.el olduğu. Hata sizde. Zaten çok kullanılmamış hdd.
1835tb = 2tbiade değermi 1835 tb veri büyük bi veri değilmi yoksa hdd için ufakmı
Satıcının sattığı diğer ürünleri de inceleyince kullanılmış ürün olduğu bariz. Sizin diskin üzerinde üretim yılı kaç? Resim de 2012 gözüküyor.ptt avm arem bilgisaray üzerinden 0 520 TL ye 2 tb hdd aldım ama hdd 30 kez start verilmiş 8018 saat 344 gün aktif kullanılmış ürün 190 mb/s yazma okuma yapıyor 1835 tb veri yazılmış sizce iade edeyimmi değer mi
Ama tabii ki yinede tercih senin ben daha fazla para verip illa sıfır almak istiyorum diyorsan iade edip sıfır alabilirsin ama bu hdd de sana sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.30 kere start verilip 300 küsür gün kullanıldıysa büyük ihtimalle sanal sunucu çıkışlıdır ki zaten çok yüksek bi veri de işlenmemiş yani fiyatına göre uygun sağlık durumundada bir sıkıntı olmadığı için kullanabilirsin eğer sıfır yazdılarsada bunun sebebi fazla derecede kullanılmaması ve veri işlenmemesidir.