Arama sonuçları: zam

• Order by relevance
  1. B

PCKOLİK zam saçmalığı

...iken bu sistem monitör dahil 42.5k idi sonra dolar 32.90 seviyesini görünce ilk önce monitörsüz fiyatı 42.5 fıyatına yani 5-6k lık bir zam geldi sonra 3klık bir zam daha geldi ve 45k civarlına geldi yani dolar kuru %2 bile artmamışken pc %23 bir zam gelmiş pc donanımlarıyla alakalı bir...
  2. R

netspeed fiyat zam saçmalığı

netspeede zam gelmiş 12 ay sabityleyip tum parayı hemen ödemezseniz 450 tl olacak diyorlar ama yeni aboneler 300 tlden veriyolar suankı aboneliği sonlandırıp yenisini açmak mantıklımı bunların bunu yapması çok mantıksızca bence
  3. Kürşat K.T.K

İstanbul ' da Ulaşıma Zam 20TL Oldu

Evet yine ve yeni bir zam daha 17.5tl olan tam basım ücreti 20 TL öğrenci ise 12tl oldu Ekrem de olsa Tayyip de olsa zam oluyor arkadaş kurtuluş yok
  4. Yavuz Sultan Selim

🟠 SİGARAYA ZAM GELİYOR! 🚬

3-5 LİRA ARASI ZAM YOLDA Zammın, eylül ayının ilk haftalarında geleceğini belirten Tekel Bayileri Derneği Başkanı Erol Dündar, "Zammı eylül ayının içinde bekliyoruz. Tarih belli ama aksama olabilir diye tam tarih vermiyoruz. Bu ayın içinde 3-5 TL aralığında bir zam olacak. Eylül ayının ilk...
  5. I

Bayram sonu zam gelirmi?

Bayramdan sonra hazır sistemlere tahmini zam gelirmi.
  6. Yavuz Sultan Selim

MİLLETVEKİLİ MAAŞINA 43.000 ₺ ZAM!

Asgari ücrete zam yok ama vekile 43 bin TL zam var! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrete ara zam yapılmayacağını fakat milletvekillerinin temmuzda 43.000 ₺ net zam alacağı açıklandı.
  7. C

comnet zam yaptı, yeni fiyat ne zamana kadar geçerli olur?

100 mbps vdsl 299 tl oldu aylık, benim 1,5 ay sonra aboneliğim bitiyor ve geçmeyi düşünüyorum, geçtikten 3-4 ay içine zam gelmez değil mi? yoksa zam yaparlar mı hemen?
  8. L

SteelSeries Aerox 3 Wireless Zam

Merhabalar son 3 aydır aerox 3 için para ayırıyordum malum pahalı bir mouse 2 gün öncesine kadar zam yemiş 2200 den 3500 olmuş ancak akakçeden fiyat değişimine baktığımda fiyatın sürekli dalgalı olduğunu gördüm. Fiyatlarda bir aksilik mi oluyor yoksa sadece online mağazalara özel midir?
  9. Yavuz Sultan Selim

🔥 EFT ÜCRETLERİNE ZAM GELDİ!

Bankalar tarafından para transferi işlemlerinde uygulanan EFT ücretlerine yüzde 44,38 oranında zam yapıldı. EN DÜŞÜK KESİNTİ TUTARI 6,39 TL'YE YÜKSELECEK Yeni uygulama ile birlikte banka hesapları arasında gerçekleştirilecek para transferlerinde geçerli olacak kesinti tutarları şu şekilde...
  10. xSparkua.

Kayıt ücretine sizce zam gelir mi ?

Merhaba soru cok sacma farkındayım ama fikir alırsam güzel olur su an ana telefonum dısında yurt dısı bir adet daha telefonum var kayıtını yapamıyorum daha önce kayıt yaptıgım icin yılbasında acabiliyorum tekrar kayıtı sizce zam gelir mi kayıt islemine
  11. Yavuz Sultan Selim

🟠 SİGARAYA ZAM GELİYOR! 🚬

Sigaraya bir zam daha geliyor! Fiyatlar en az 5 TL artacak Temmuz ayında yapılan zammın ardından ağustos ayında da sigaraya yeni bir zam geleceği ifade edildi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar katıldığı canlı yayında yeni ayda yapılacak zammın en az 5 TL civarında olacağını...
  12. Slamori

🍆Netflix Dev Zam....

🍆Netflix Abonelik Ücretlerine Zam Geldi. • Temel: 119,99 TL🍆149,99 TL • Standart: 176,99 TL 🍆 229,99 TL • Özel: 229,99 TL 🍆 299.99 TL
  13. Yavuz Sultan Selim

🔥 BU GECE BENZİNE 85 KURUŞ ₺ ZAM GELİYOR! ⛽

Bu gece yarısından itibaren benzin fiyatlarına 85 kuruşluk bir zam yapılması bekleniyor. Yapılacak zam sonrası benzinin litre fiyatı 44 TL'yi geçecek. Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve döviz kurlarındaki değişimler, yakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Bu gece yarısından...
  14. Reyconjeff

İBB'nin toplu ulaşım zam oranı reddedildi!

...Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Ocak Ayı Toplantısı'nda toplu taşımaya İBB tarafından teklif edilen yüzde 46.09'luk zam oranı oy çokluğuyla reddedildi. Ücret tarifesine dair zam oranın değerlendirilmesi alt komisyonlarda görüşülecek 19 Şubat 2020’de değişen yönetmelikte...
  15. T

elden ringe PlayStation da zam gelir mi

elden ring almak istiyorum ama 1500 tl fazla.sanırım yakın zamanda PlayStation da yaz indirimi olur yaz indiriminde indirime girebilir ama şu sıra bazı oyunlara ps de zam gelmesinden dolayı elden ringede zam gelmesinden korkuyorum
  16. M

Geldi beyler geldi!! Sapphire RX 7900 XT Nitro+ (ZAM GELMİŞ!)

Aşırı ağır ve dışı metal buz gibi aşık oldum!! ZAM GELMİŞ!! https://forum.donanimarsivi.com/konu/sapphire-rx-7900-xt-nitro-31375tl.1036825/
  17. andires42

Vodafone Zam Sonrası Operatör Değişikliği Yapmak istiyorum Hangisine Geçeyim

235 tl olan Favori 10Gb Faturasız tarife resimde gördüğünüz gibi Temmuz da asgari ücret zammı olmamasına rağmen 370 Tl olacakmış. Bu yüzden farklı operatöre geçmek istiyorum . Faturasız tarifeler önceliğimdir. Temmuz da asgari ücrete zam gelmedi bunlar zam yapıyor .
  18. FR13NDSLX

🔥İndirim ŞOK Market 4-6 Ocak Arası Filiz ve Ankara Markalı Makarnalarda 2 Al 1 Öde

Anlaşılan makarnaya zam gelicek. Zam öncesi indirim gibi duruyor.
  19. Yavuz Sultan Selim

🔴 MARKET POŞETLERİNE ZAM GELİYOR! 🔥

2019 yılından bu tarafa tüketiciye 25 kuruş karşılığında satılmaya başlanan market poşetlerine yeni yılda zam geliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, plastik kaynaklı atık kirliliğinin önüne geçilmesi amacıyla plastik poşetleri, 1 Ocak 2019'dan itibaren ücretli hale getirdi...
  20. k3rems

Epic Games zam gelmeden alınacak oyun önerisi.

Selamlar, duyduğuma göre Epic Games'e zam gelecekmiş. Zam gelmeden önce Epic'ten almalık oyun önerir misiniz?
Top Bottom