Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ BIOS güncellemesinden sonra ekran kartım çalışmıyor

Çözülmedi maalesef 10 15 saniye durdu ekran kartım ardından gitti. Son çare yarın temiz kurulum yapacağım herşeyi denedim çünkü yapabileceğim başka bir şey kalmadı lenovo servisi dedi temiz kurulumu da onlar uzaktan atacaklarmis bakalim umarım düzelir
  2. A

Driverı indirdikten sonra kuramıyorum ki Nvidia uygulaması hata veriyor cihazınızla uyumlu değil diye 1736948865 Ddu ile denemedim ama aygıt yöneticisinden cihazı kaldırıp denemistim dediğinizi olmamıştı ddu ile deneyeceğim bir de 1736948891 Evet Lenovo loq 15iax9
  3. A

Dün sistemime BIOS güncellemesi geldi Lenovo Vantage uygulamasından güncellemeyi yaptiktan sonra ekran kartımı aygıt yöneticisinde görememeye başladım. Bilgisayarı kapatıp açınca 10 saniyelik ekran kartım gözüküyor ardından ekran git gel yapıyor ve ekran kartı yeniden gidiyor. Her şeyi denedim...
  4. A

Flash bellekte değişik dosyalar var

128gb flash ama 118 gb alabiliyor max
  5. A

Umarim virus değildir aktarmaya çalışıp aktarilamayan videolarım dosya kalıntıları olduğunu düşünüyorum umarım öyledir 1690676356 128 gb
  6. A

Klasörde isim yaziyodu kötü bişey değil 4 gb doluydu sadece video vardi bicimlendirdim bellekteki her şey silindi zaten ama yine de içime kuşku düştü hiç karşılaşmadım çünkü böyle biseyle
  7. A

Dostlar bugün yeni flash bellek aldim flash belleğime 58 tane video attım ancak 51 tanesi geldi flasha ve flash bellekte değişik dosyalar var ayrıca bu dosyalar silinmiyordu bende flashı bicimlendirdim acaba telefona ya da bilgisayara bişey olur mu virüs değil diye düşünüyorum gelemeyen 7...
  8. A

Witcher 3 kaldırır mı sistemim

Dostlar dizüstü bilgisayarım var witcher 2yi hiç kasmadan bitirdim şimdi witcher 3 oynayacağım ama can you run it sitesinden kaldırır mı diye baktım işlemci ve ekran kartı yönünden sıkıntı yok ama 6gb ram istiyor ram eksik olsa bile oyunu oynamamda bir sıkıntı olur mu sistem bilgilerim şunlar...
  9. A

Yurtdışından ödeme nasıl alırım

Hangi platformdan ve nasıl yapabilirim onu
  10. A

Yurtdışından ödeme nasıl alırım

Arkadaşlar merhaba ben Alman bir arkadaşla 150 dolarlık bir işlem yapmak istiyorum ancak paypal yasak olduğu için yapamıyorum. Yurtdışındaki paypal hesabından benim payoneer hesabıma parayı gönderebilir mi ya da başka bir yolu varmı ?
Top Bottom