Arama sonuçları: *

1. T

En sevdiğiniz yemek nedir?

Ev yemeği olarak lahana sarması Dışarıda İskender bulabilirsem Kafkas kebabı
  2. T

İ7 4790 16gb ram ve anakart

Anakart 1500 civarı İşlemci 1500 civarı Çift kanal ram 8+8 1000 TL Orta halli 500 watt PSU 1000 TL İşlemciye dahili grafikle alırsan ekran kartına gerek yok Ekran kartla alacak olursan GTX 1060 rx 570-580 bu da ortalama 2000 1737553831 Satılabilecek ürün alın fiyatı da ona göre bakın
  3. T

İ7 4790 16gb ram ve anakart

2014 yıllı işlemci DDR3 sistem toplama sakın minimum ddr4 olsun
  4. T

Hazır sistem aldım ama anakartın markası yok

Varsa iade imkanı iade et
  5. T

5 5500 vs 5 3600 hangisini almaliyim

Taksitle al sıfır al r5 5600
  6. T

Çözüldü✓ Hepsiburadadan ram aldım sizce orjinalmi

Yasa yürürlüğe girdimi bilmiyorum elektronik eşyalarda iade kalkacaktı tabi yasa içeriği nedir tam bilmiyorum. Koşulsuz iade için geçerli die duydum
  7. T

Çözüldü✓ Hepsiburadadan ram aldım sizce orjinalmi

Pc ye tak kontrol et hiç güvenmeyin satıcı bile çakma sattığını bilmiyor pcu Z die bir program var oradan bakınca anlaşılıyor çakma orjinal. Biz güvenilir die bilindik siteden aldık xmp desteği yoktu pakatinde var yazıyor 1737003894
  8. T

İş Buldum Çalışmalımıyım ?

Al bi araba kazanç sağlayınca izle videoları tamir et usta çok mesleğinin sırrını ifşa eden millet geçim derdi yüzünden usta olmaya başladı
  9. T

İş Buldum Çalışmalımıyım ?

İşi ogreticez ayağına askerî ücrete çalışılır sen işi öğrenirsen bunlar sana asgarî ücret verecek anlaşılan
  10. T

2. El 3060 kaça satılır

Piyasası 6.5 idi garantili die 7.3 anlaştım yoksa piyasası 6.5 üzeri değil
  11. T

2. El 3060 kaça satılır

Aynen 1 sene önce garantilisini 7.300 e aldım msi gaming x versiyonu param güvende ve taksit le beraber 8 K ya yaklaştı ya neyse almış olduk
  12. T

Mavi Ekran Kernel Mavi Ekran Hatası Ve Olası Sebepleri ?

Ramların hangi frekansta çalışıyor
  13. T

Bilgisayarim calisiyor goruntu gelmiyor

Bnde sırf bilmediğim için 10 TL lik kablo parasına 500 TL verdim meğersem ekran kartına girişteki güç giriş eksikmis ilave kablo taktı şak ekran geldi tabi bnm problemimle seninki aynı değil
  14. T

10bintl oyun bilgisayarı tavsiyesi yardım

Kendini ikna etmeye mi çalışıyorsun adam net uzak dur demiş, bnde şuan o ikinci seçeneği toplamaya çalışıyorum uygun bütçeli seçenek olarak en iyi o şuan
  15. 15-20 Bin civarında PC alınır

15-20 Bin civarında PC alınır

Monitör dahil hdmı bağlantılı arıyoruz R6 3600 gibi Rtx 8 GB ve üzeri model yada amd Anakart ddr4 Çift kanal 16gb bellek Ssd 500 yada 1 tb
  16. T

Hikayesi güzel, oynanışı iyi bilgisayar oyunu önerebilir misiniz?

Eski ama hikâyesini sevdim Prince of persia 2008
  17. T

Pc kapanıyor geri açılıyor ACİL yardım

Reset yada start girişinde oksitlenme kaynanama olabilir sadece tahmin
  18. T

Yardım 2. el işlemci alınır mı?

xD kızım sana söylüyorum gelinim sen anla :D ne ikinci el elektronik bir şey satın alırken fiyatı yüksekse param güvendeyi kullan demek istedim
  19. T

Yardım 2. el işlemci alınır mı?

Param güvende ile al biz aldık pinleri yamuk geldi
  20. T

Epic Games vs Steam arasındaki fark

Sistemi bir söylesene bir neler var
Top Bottom