Neler Yeni

Bilgisayarim calisiyor goruntu gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Burak Kuyucaklioglu
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Abdükadir
Bnde sırf bilmediğim için 10 TL lik kablo parasına 500 TL verdim meğersem ekran kartına girişteki güç giriş eksikmis ilave kablo taktı şak ekran geldi tabi bnm problemimle seninki aynı değil

breadvlll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yusuf Yılmaz
hocam bir dakikq bir sey sorucam
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran karti giris yerinde gri bir sey var ramleri kapatmak icin gibi bir sey o cikti kirildi mi bilmiyorum cok onemli mi takilir mi geri

yarin deneyecegim hocam
O parça önemli o olmasa ekran kartı yerine tam oturmadığı için temassızlik yapıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emirhan Doğan
anlamadim

ekran kartim anakarta takili ve dp kablosu kullaniyorum
Hocam şöyle anlatabilirim bazı sistemler Apu şeklinde sarılır yani ekran kartı olmadan bilgisayar çalışabilir, ekran kartı haricinde anakarta bir tane hdmı girişi vardır, ekran kartını sökün ve monitöre bağlı olan hdmı i anakarta bağlayın

ekran karti giris yerinde gri bir sey var ramleri kapatmak icin gibi bir sey o cikti kirildi mi bilmiyorum cok onemli mi takilir mi geri

yarin deneyecegim hocam
Hocam o parça elinizde kalmışsa ekran kartı tam olarak oturmaz ve görüntü vermez

yarin deneyecegim hocam
Kasanızı bir müddet yatırın ekran kartı çok baskı yapmasın yoksa yeni anakart almak zorunda kalabilirsiniz

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Burak Kuyucaklioglu
Hocam şöyle anlatabilirim bazı sistemler Apu şeklinde sarılır yani ekran kartı olmadan bilgisayar çalışabilir, ekran kartı haricinde anakarta bir tane hdmı girişi vardır, ekran kartını sökün ve monitöre bağlı olan hdmı i anakarta bağlayın

Hocam o parça elinizde kalmışsa ekran kartı tam olarak oturmaz ve görüntü vermez

Kasanızı bir müddet yatırın ekran kartı çok baskı yapmasın yoksa yeni anakart almak zorunda kalabilirsiniz
anakart girişinin oraya tam oturttum ve problemi çözdüm şuan pc den yazıyorum. Bios normalde pc yi açınca klavye ve mouse a ışık gelmiyordu sorun varken , bios pilini çıkardım ikisine de ışık gelmeye başladı ama monitörde görüntü hala yoktu. kapattım açtım bir daha pc yi bios ekranına attı oradan da f5 f10 yaptım biraz bekledim açıldı. her şey için teşekkür ederim hocalarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emirhan Doğan
anakart girişinin oraya tam oturttum ve problemi çözdüm şuan pc den yazıyorum. Bios normalde pc yi açınca klavye ve mouse a ışık gelmiyordu sorun varken , bios pilini çıkardım ikisine de ışık gelmeye başladı ama monitörde görüntü hala yoktu. kapattım açtım bir daha pc yi bios ekranına attı oradan da f5 f10 yaptım biraz bekledim açıldı. her şey için teşekkür ederim hocalarım.
Rica ederim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,598
Üyeler
164,704
Son üye
gasdasassa
Top Bottom