Arama sonuçları: *

1. A

1500₺ gamepad önerisi

Baktim ben de arada kaldim ama gamepad guzel alabilirim gibi 1734714254 T4 Cylone pro u almali miyim ya aşırı arada kaldim para cope gitmesin durduk yere baya iyi duruyor gamepad 1734716363 Aldim bakalim kargo gelirse yazarim. Yalniz beyazinda nintendo input varmis umarim xbox a donuyordur
  2. A

Xbox vs Fantech Shooter III vs gamesir t4 cyclone pro

Konuyu hortlatmis gibi bulundum ama linki var mi acaba
  3. A

1500₺ gamepad önerisi

Gamepad icin temuya bulasmaya deger mi? 1734712941 Gamepad icin temuya bulasmaya deger mi?
  4. A

1500₺ gamepad önerisi

Site guvenilirdir değil mi
  5. A

1500₺ gamepad önerisi

Logitech f310 kullaniyordum fakat kırıldı. Aklimda bu Gamepad var sizce bu mantikli bir tercih mi yoksa bu fiyatlara daha iyi bir model var mı ?
  6. A

7k₺ ye oyuncu koltuğu

15li plus ile toryum arasinda ne gibi bir fark var ya da
  7. A

7k₺ ye oyuncu koltuğu

Peki hangi modelini onerirsiniz
  8. A

7k₺ ye oyuncu koltuğu

Ne almaliyim? 1734111409 İyi duruyor, fiyati da gayet makul 1734111535 Neden uzak durulmasi lazim mesela? Ben neden hawk ya da xdrive almaliyim? Gibi kafamda sorular olustu. Konuyu sorularimin cevabini almak icin actim ama kafamda daha fazla soru olustu😅
  9. A

7k₺ ye oyuncu koltuğu

Oyle seyler okudum hawk hakkinda. Benim boyum 171 onu da goz onunde bulundurmak lazim
  10. A

7k₺ ye oyuncu koltuğu

Belimde fitik var ne onerirsiniz (bu fiyata hawk onermiyor kimse). Deri kumaş olmamasini istiyorum.
  11. A

Öneri 2k tl ye kulakustu oyuncu kulaklik önerisi

Bütcem 2k en iyisi nedir öneride bulunursaniz sevinirim.
  12. A

Jahrein-BOSS R5 7500F ve RTX4070 sistem 33.999 TL

20k belki saniyorum yani
  13. A

Vatan Bilgisayar'da çalışmam mümkün mü?

Vatanda full ayaktasin kasiyer ya da müdü olursan oturuyorsun.
  14. A

İşlemci sıcaklığı FPS düşürür mü?

Şöyle fps dusurme olur eger bu seviyede geziniyorsa islemci kendini kisitlar sicaklik dussun diye bu da fps i etkiler. Zaten uzun ve saglikli bir kullanim icin iyi bir kule sogutucu ya da sivi sogutma almalisiniz.
  15. A

10k bütçe ile alınabilecek şehir bisikletleri

Hocam cok hosmus internetten almak istesem link atabilir misiniz? 1719749974 Hocam c Hocam cok hos duruyor kesin bunu mu al diyorsun bu seviyede baska iyi yoktur degil mi?
  16. A

Teknolojik aletlerimin cogu ikinci el temiz aletler fakat bisiklet biraz dusunduruyor ve iyi araştırılması gerekiyor gibi
  17. A

Yok hocam 2. El alip yipranmis bisiklete binmem degiseni olur ne bileyim sacma sapan yerlerde surmustur mahvetmistir . 0 olmasi tercihim
  18. A

Arkadaşlar bütçem 10k civarı. İstanbul'da yaşıyorum git gel rahat olsun istedigim için bana en uygun bisikleti onerebilir misiniz? Yasadigim bolge biraz tepelik ayrica disk frenli bir sistemi olursa hoş olur. Karta taksit yapan bir site olursa iyi olur.İyi sosyaller. Kron Xc75 Corelli via 2.1...
  19. A

🔥İndirim Asus tuf r5 7535hs rtx 2050 laptop 16.999

Sanki Abdullah abinin bu kart ile alakalı videosu vardi tam hatirlamiyorum ama . Benim bildigim dlss bu kartta oyunlarda calismiyor.
  20. A

🟠 OLED GAMİNG MONİTÖR KULLANMAK TEHLİKELİ(!)

Hic yoksa 3 4 senesi var . Bu panele pasif sogutma yetersiz hava soğutma sart.
Top Bottom