Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ 29kya bir sistem topladim (monitor dahil) nasil olduguna bakar misiniz

https://www.gaming.gen.tr/urun/445653/blade-dual4060-amd-ryzen-5-5600x-asus-dual-geforce-rtx-4060-v2-bulk-oc-8gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Bu olabilir hocam monitör hariç bir sistem bu
  2. E

Çözüldü✓ 29kya bir sistem topladim (monitor dahil) nasil olduguna bakar misiniz

Eğer ki bütceniz varsa SSD yi en az 1 TB almanız lazım
  3. E

1.500 Tl civarında klavye önerisi.

TR de bakıldığı zaman Asus tuf k1 bile 2500 olmuş diyecek söz yok
  4. E

1.500 Tl civarında klavye önerisi.

Temudan ak680max manyetik swich tercih edebilirsiniz
  5. E

Öneri 40k oyun-iş bilgisayarı (laptop)

Görür hocam
  6. E

MEMTEST86 SONUÇLARI RAMLARIM ARIZALI MI

Bende de aynı sorun oldu statik elektrikten dolayı ramler bozuluyormuş, fön makinesi veya hava pompasını direk ekran kartına veya işlemci soğutucusu na tutarsan bozuluyormuş 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  7. E

Öneri 40k oyun-iş bilgisayarı (laptop)

https://amzn.eu/d/iIve6Ju
  8. E

MEMTEST86 SONUÇLARI RAMLARIM ARIZALI MI

Hocam testi yapmadan önce toz temizliği fln yaptınız mı veya mavi ekran yemeden önce
  9. E

Kablosuz mouse önerisi lütfen

Hocam alalı 2 sene oldu 1.5 sene dayandı 🤣
  10. E

Alacaksanız H.O hocam
  11. E

Ben razer viper V3 hyperspeed aldım fakat 8k dongle çıkmadı sensörü ve mcu su gayet iyi 8k dongle çıksaydı tadından yenmezdi
  12. E

Hocam ben kullandım pişman oldum Max 1.5 sene gitti sonra sensörü sapıtmaya başladı ve gıcırtı sesleri başladı 1737441246 Rica ederim
  13. E

İçinden 8k dongle çıkıyorsa blazing sky Z1 pro daha iyi
  14. E

Türk Milleti niye böyle

Sözde kâr(milleti düdükleme)
  15. E

Razer viper V3 hyperspeed tercih edebilirsin indirimde yakalayabilir sen iyi olur 1737440511 Rampage in kalitesi berbat durumda kulaklıkları Max 1.5 sene gidiyor keza mouse da aynı şekil
  16. E

Hesabım ne kadar eder

Teşekkürler hocam
  17. E

Hesabım ne kadar eder

Yok satmaya kalksam ne kadar eder diye sordum 12k yatirmışım
  18. E

Hesabım ne kadar eder

Merhaba valorant hesabım için bir fiyat belirlemek istiyorum ne kadar ederi vardır, yardımcı olursanız sevinirim. Rank: geçen sezon immo 3 gördü yücelik 1 kapattı şuan Dia 1 Setler: zifiri seti, champions 2024 seti, rgx 2 seti, Classic: vct 2024 BBL, zifiri Ghost: afet Sherif:yıkım elçisi, rgx...
Top Bottom