Neler Yeni

MEMTEST86 SONUÇLARI RAMLARIM ARIZALI MI

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ömer Can Öztürk
Arkadaşlar iyi geceler uzun zamandir sürekli bilgisayarim anlık drop yiyip mavi ekran veriyordu bu artik kullanılamaz hale geldi yaklasık bir buçuk saattir memteste sistem ve birçok hata verdi sizce sonuç nedir?
1000118871.jpg

EsdeathSama

80+ Bronze
Ramlerin çift olduğunu varsayıyorum, tekini çıkarıp testi yap sonra test yaptığını söküp diğerini tak. En azından 1 raminde sorun varsa masrafı daha az olur.

EsdeathSama

80+ Bronze
4x8 şeklinde dostum ramlarim
O zaman sizin işiniz uzun hocam :D ramleri tek tek test edip sorunlu olanı bulabilirsiniz. Biraz vakit alır maalesef. Parayı dert etmiyorsanız direkt yeni ramlerde alabilirsiniz.

Memtest hata var diyorsa genellikle doğrudur. Yazılımlarla vs. çözülecek iş değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ömer Can Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman sizin işiniz uzun hocam :D ramleri tek tek test edip sorunlu olanı bulabilirsiniz. Biraz vakit alır maalesef. Parayı dert etmiyorsanız direkt yeni ramlerde alabilirsiniz.

Memtest hata var diyorsa genellikle doğrudur. Yazılımlarla vs. çözülecek iş değil.
Ramlar gskill 2 tanesi 2022 yili alindi 2 tanesi 2023 garantiye gondereyim diyorum ramları cozemedim cunku bi turlu dedigin gibi ramlarda bi bozukluk mevcut

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ömer Can Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Test sonuçlarında 10bin küsür hata aldım ramlari garantiye göndereceğim Gskill ramlarde 5 Yıl garanti varmış ülkemiz için Vektron elektronik öyle dedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emirhan Doğan
Test sonuçlarında 10bin küsür hata aldım ramlari garantiye göndereceğim Gskill ramlarde 5 Yıl garanti varmış ülkemiz için Vektron elektronik öyle dedi
Hocam testi yapmadan önce toz temizliği fln yaptınız mı veya mavi ekran yemeden önce

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emirhan Doğan
yaptım dostum komple temizlik
Bende de aynı sorun oldu statik elektrikten dolayı ramler bozuluyormuş, fön makinesi veya hava pompasını direk ekran kartına veya işlemci soğutucusu na tutarsan bozuluyormuş 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,145
Üyeler
165,936
Son üye
Cemals28
Top Bottom