Arama sonuçları: *

1. ProBruzeer

Alfa Romeo Giulia alınır mı?

yaşım 20 daha hocam, ağır gelir.
  2. ProBruzeer

yazılım atacağımı sanmıyorum hocam arabaya, ayrıca yine attığınız ilansa temiz değil. BMW’ler gerçekten çok sert kullanılmış ya kazalı ya çok kilometreli oluyor. C200 veya zaten şehir içi takılacağımdan EQB250 tercih edebilirim.
  3. ProBruzeer

hocam 280 beygir yani veloce versiyonlarında bu bütçede 2017 modellere falan inmem gerekiyor. BMW’ler de evet piyasa olarak daha mantıklı ve G20 önerisi geleceğini tahmin ettiğim için özellikle BMW istemediğimi belirttim zaten. İmaj olarak hoşuma gitmiyor maalesef 4 dışı kasalar BMW grubunda...
  4. ProBruzeer

2023 modeli vardır da o kadar para yok bende hocam. yoksa keşke oralara çıkabilsem. 2020 modelini 2 civarına alıp biraz da elimde nakit tutmak istiyorum. 2.5M civarı para çıkarabiliyorum şu an.
  5. ProBruzeer

sarı sitedeki en ucuz 45 tfsi 2.9M hocam. Giulia’yi 2-2.1M civarina rahatlikla kapatabiliyorum. a5 45 tfsi için zorlayacak kadar bütçem yok maalesef.
  6. ProBruzeer

2020 model Sprint paket Giulia almayı düşünüyoruz, her ne kadar aile aracı olarak görsek dahi evde zaten hali hazırda 2 araba bulunduğundan %90 oranında kullanan ben olacağım arabayı. Kronik bir sorunu var mıdır? Bu fiyata daha iyi önerileriniz var mı?(BMW dışında, marka olarak gerçekten...
  7. ProBruzeer

Çözüldü✓ XBOX Contoller açılmıyor

çözüldü hocam mevzu pilmiş, ilk kez xbox controller kullandığım için bilmiyordum.
  8. ProBruzeer

İki krampon arasındaki fark nedir ?

aman aman fark yok ama superfly bir tik daha hafif oluyor ve ayak üstü kısmı daha geniş.
  9. ProBruzeer

Sportive sitesi güvenilir mi?

Hocam Barçın siparişleriniz ortalama kaç gün içerisinde kargoya veriliyordu? Üzerinden 2 gün geçmesine rağmen hala hazırlanıyor olarak gözüküyor bende.
  10. ProBruzeer

Hangi El konsolunu almalıyım

Nintendo oyunları beni PC oyunlarından daha çok sarıyor. Bu kişiden kişiye göre değişir, oyunları incelemelisin. Elimde el konsolu olarak Switch Oles ve Rog Ally var, ikisinden birini seçecek olsam Switch’i alırdım. En çok zaman harcadığım oyun platformu kendisi.
  11. ProBruzeer

öneriniz için teşekkürler, en iyi fiyatı barçında buldum. 1729594552 nike ürünü almış olmam iyi bir tesadüf oldu o zaman. güvenilir bir firmaysa sorun yok.
  12. ProBruzeer

O zaman Barçın’dan siparişi veriyorum hocam. Teşekkürler yardımınız için, aktif olarak kullanan birinden yorum almak içimdeki soru işaretlerine net cevap oldu.
  13. ProBruzeer

Barçın güvenilir mi hocam? Aynı modeli 7700₺’ye buldum Barçında.
  14. ProBruzeer

Selamlar, krampon alacağım ve 9.5K civarına aradığım modeli bu sitede buldum. Güvenilir midir?
  15. ProBruzeer

Soru Açıklamada, Dynamic Island ile ilgili

Bir Tweet attım ve tweet gittiğinden beri dynamic island böyle kaldı. Üzerine tıkladım, tweeti sildim, telefonu kapatıp açtım ama yok yani asla düzelmiyor. Çözümü nedir bilen var mı?
  16. ProBruzeer

Almanca’yı C1 seviyesine çıkarmak.

Hocam ben zaten Münih Teknik şartlı kabülü aldım. Avrupanın bir numaralı teknik üniversitedinden mezun olmanın boş bir yatırım olduğunu düşünmüyorum. Dünyada ilk 50de olan bir üniversitenin diploması bence gayet katkı sağlar bana. ODTÜ'yü bitirip dediğiniz üniversitelere zaten yüksek lisansla da...
  17. ProBruzeer

Hocam Munih Teknik dedigimiz okul Avrupa’nın en iyi teknik üniversitesi, ODTÜ civarında alacağım bir eğitim için zaten halihazırda ODTÜ’de okurken böyle bir zahmete girmeyi mantıklı bulmuyorum. 1721545563 Teşekkürler bakacağım.
  18. ProBruzeer

Kabulü alması kolay hocam tek engel önümdeki dil, bakalım pazartesiden itibaren bir kursa başlayacağım.
  19. ProBruzeer

Munih Teknik’te okuyacağım muhtemelen ve geri dönmeyi düşünmüyorum sonrasında ülkeye. Okul konusunda seçiciyim, ODTÜ’yü bırakıp gittiğime deyecek bir okul olması tercihim ve Almanya’nın en iyi teknik üniversitesi olmasından kaynaklı olarak Münih Teknik üzerine yoğunlaştım, kağıt üzerinde C1...
  20. ProBruzeer

Selamlar, yurt dışında üniversite eğitimi için Almanca öğrenme lazım. Lisede maalesef Almanca eğitimi almadım ve Almanca hakkında herhangi bir bilgi birikimim yok. 0’dan C1 seviyesine çıkmam ne kadar sürer? Dil öğrenme süreci için de önerileriniz nelerdir?
Top Bottom