theAhm3t
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,299
- İsim
- Ahmet Deniz
sıfır dil şartı verenlerde çok kaliteli hocam araştırın yine deMunih Teknik’te okuyacağım muhtemelen ve geri dönmeyi düşünmüyorum sonrasında ülkeye. Okul konusunda seçiciyim, ODTÜ’yü bırakıp gittiğime deyecek bir okul olması tercihim ve Almanya’nın en iyi teknik üniversitesi olmasından kaynaklı olarak Münih Teknik üzerine yoğunlaştım, kağıt üzerinde C1 görünse yeterli zaten. Akıcılığı ancak zamanla kazanabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam günlük konuşma kurtarmıyor maalesef, istediğim okullar C1 talep ediyor tam kabul için ve üstte de belirttiğim gibi ODTÜ’yü bırakıp gitmeme beni ikna edecek kalitede okulları istiyorum. O yüzden 1 sene civarı bi kaybı tabii ki göze alacağım.
İnternetten çıkamayacağımı zaten biliyorum moral bozulacağı bir durum yok. Anne tarafı tüm ailem Almanyada zaten yeşil pasaportumla 3 ay boyunca oraya gitmeyi planlıyorum sene içerisinde ve Goethe tarzı bir akademide eğitim de alacağım. Sadece tecrübesi olanlardan önerilere açığım ve halledenler ne kadar sürede nasıl halletti merak ediyorum.
Hocam ODTÜ’den gideceğim ve Münih Teknik gibi yerleri istiyorum önümdeki tek engel dil. Üniversite konusunda bir tık kaliteye de bakıyorum, genel olarak üst düzey üniversiteler dil istiyor C1 seviyesinde.