Arama sonuçları: *

1. marceline_27

Anakart servis raporu

Tamir etmek isterlerse direkt değişim isteyin. Pini yamuk gelmiş anakarta tamir oluyorsa da olmaz. Ben kabul etmem.
  2. marceline_27

After effect tarzi programlar icin sistem onerisi

O zaman onu alabilirsin ben çok dikkat etmedim.
  3. marceline_27

After effect tarzi programlar icin sistem onerisi

Bu tarz programlarda ram önemli. En düşük 32 gb olması lazım (alacağınız render'ların çözünürlüğüne göre bu 64 gb'a kadar çıkabilir ama yeni başlıyorsanız 32 gb yeterli olacaktır). Bu tarz sistemlerdeki yükseltmeler kârlı olmuyor. Direkt 4070 TI'lı sistem bulmaya çalışın.
  4. marceline_27

IPhone 15'e geçtim ama yeni telefon gibi hissettirmedi

Bence bu durumda kendine sorman gereken soru satıp 16'ya mı geçsem değil iphone'u salıp, android opsiyonları mı değerlendirsem olmalı.
  5. marceline_27

Temel C# öğrenimi için ders videosu önerisi

Bir de bu videoyu izleyin;
  6. marceline_27

Temel C# öğrenimi için ders videosu önerisi

Her hocanın anlatımı kişiden kişiye göre iyiliği kötülüğü değişeceğinden, youtube'a temel C# dersleri yazdığınızda herhangi birinden dinleyebilirsiniz. Baktınız anlamadınız başka bir videoya bakın. Genel olarak önerilen tek bir isim aklımda kalmış: Murat Yücedağ. Daha ileri seviye eğitimler ve...
  7. marceline_27

🔥İndirim Hepsiburada - Madame Coco Sepette %75 indirim

hiç indirim de yok denemez ama büyük bir indirim yok evet.
  8. marceline_27

🔥İndirim Hepsiburada - Madame Coco Sepette %75 indirim

6400 TL'ye tencere seti gördüm 1600 TL'ye düşmüş güya bu indirimle. N11'de aynı tencere seti 1440 TL satıcı da madame coco :kekw: piyasa fiyatı 2k falanmış sanırım. Alacağınız bu tarz bir ürün varsa diğer sitelere de bakın.
  9. marceline_27

Yardım 14400F işlemciden tam performans alamıyorum

Dediğim gibi biosda ne değiştirirsem değiştireyim. Cpu clock hızlarını manuel ayarladım cpu gücünü manuel ayarladım. Hiçbir değişiklik olmuyor. Aynı şekilde devam ediyor. Hiçbir ayar yapmamışım gibi.
  10. marceline_27

Mosfetlerin yetersiz kaldığını pek sanmıyorum. Aşırı yük ya da aşırı sıcaklık söz konusu değil. Mosfetlerde pasif soğutma da var. Ben son bios güncellemesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ne değiştirirsem değiştireyim işlemcide ne ghz düştü ne ghz arttı. Belli değerlerin üstüne ya da altına...
  11. marceline_27

Çözüldü✓ 7900xtx den 5080 e geçilir mi?

DLSS 4'de her oyunda düzgün çalışmayacak ki. DLSS 3.5 bile her oyunda düzgün çalışmıyor. Ben bazı oyunlarda frame generation açtığımda çöküyor direkt god of war alan wake 2 gibi gibi
  12. marceline_27

Çözüldü✓ 7900xtx den 5080 e geçilir mi?

Aynen kanka ya baya güçlü :kekw:
  13. marceline_27

🔥 En son ne aldın? ETKİNLİĞİ ( 2025 ) 🔥

Alpinestars SP-8 V3 Korumalı Motosiklet Eldiveni
  14. marceline_27

biosum güncel. İşlemciyi değiştirmeden önce güncelledim ve sıfırladım. Sonrasında işlemciyi taktım bilgisayarı açtım. Bios'da xmp açtım sadece farklı bir ayar yapmadım. 1736855594 Stres testi açtığımda işlemci kullanımı %100'e dayandığında herhangi bir çekirdek 4 ghz'i geçmiyor. Üstelik zaten...
  15. marceline_27

cinebench r23 testi boyunca 56 dereceye peek attı sadece 55 derecede sabitti hep.
  16. marceline_27

Oyunda da kontrol ettim. İşlemci tam performans çalışmıyor. Konuyu okumadan yorum yapıp bana söylediklerimi tekrar ettirme lütfen.
  17. marceline_27

Konuda işlemcinin ısınmadığını belirttim.
  18. marceline_27

Denedim. İşe yaramadı
  19. marceline_27

Merhabalar, Dün işlemci yükselterek 14400F'e geçtim. İşlemciyi taktıktan sonra sıradan stress testlerine soktum test etme amaçlı. Cibebench R23 testinde 12 bin küsür puan alıyorum. İnternetten testlere baktığımda ise 16 bin dolaylarında bir puan alıyor bu işlemci. Ciddi bir fark var yani...
Top Bottom