Arama sonuçları: *

1. MehmetV2

Denemelerde iyi gitmiyorum

25 soru için 50 dakika çok fazla ne yapıp edip hıızlanman lazım Yapabilirsen elinden geldiğince hızlı okumaya çalış genellikle kelime kelime değil de cümle cümle bak daha hızlı kavrarsın böylece
  2. MehmetV2

Üstekinin profil fotoğrafını eleştirme

Ppleri 2021 kışında böyle yapmıştık taa o zamandan kalma
  3. MehmetV2

Üstekinin profil fotoğrafını eleştirme

bu kim ag 1453'ten kalma pp
  4. MehmetV2

Bankkart genç hesap gözükmüyor

18 yaşından küçüksen velin ile şubeye gidip hesabı aktif etmen gerekiyor
  5. MehmetV2

Yardım The Last Of Us Part 1, Mezarlık bölümünde oyun çöküyor.

oyun dosyalarını doğrulamayı deneyebilirsin
  6. MehmetV2

Bu dambıl kaç kg? (SSli)

50 kg
  7. MehmetV2

Önü en açık mühendislik

bilgisayarın iş olanaklarının geniş olmasının sebebi de kendini geliştirebilceğin onlarca alan skill vs. var bu kadar olanağı olmasa bilgisayar da zor olur aslında
  8. MehmetV2

🔥İndirim 27.799 TL Acer Nitro 16 i5-13500H RTX4050 8GB/1TB 16'' Gaming Laptop

Nitro 16'nın nasıl 230 w adaptörü var nitro 5lerde bile 330w
  9. MehmetV2

BAŞIBOŞ İNSAN SORUNU-ARTAN ŞİDDET OLAYLARI

@Margot Robbie etiketlemişsin de herif yazılabilecek en doğru mesajı yazmış, banane köpekten bilader beni ilgilendiren insanların canı ve can güvenliği onlar da bir yaşam olabilir ama insan hayatıyla kıyaslanamaz
  10. MehmetV2

Güney korede dil okuluna gidilir mi?

3,0 ortalama çok zor değil mi?
  11. MehmetV2

Mobil tarifelerin uçması

Piyasayı 3 firmaya bırakırsan kullanıcıyı böyle severler işte rekabet olsa bu fiyatlar olmazdı bence
  12. MehmetV2

Türkiye Nasıl Düzelir Ya da Düzelir Mi?

Daha olmadım, önemli de değil hacettepe mezunu adam ot gibi gelmiş ot gibi gidiyor. Olay demek ki sadece üniversitede değil de kafayı çalıştırmakla da alakalı size de tavsiye ederim bay az bilmiş :peepokalp:
  13. MehmetV2

Temel aile eğitimini istediğin yere yaz tabii okuman yazman varsa :D Üslübumla dalga geçip beni eğitimsizlikle suçlayan vatandaş o klavye önünde nasıl kudurduğunu hayal etmek beni daha da neşelendiriyor Uyarımı da seve seve alırım hiç önemli değil o uyarı haklı olduğumu göstermekten başka...
  14. MehmetV2

Eğitimli olanlarımız tek tek gidecek siz de baş başa kaldığınız vakit maymuna evriminize devam edebilirsiniz:peepokalp:
  15. MehmetV2

Bu halkla hiçbir şey değişmez eski kafalıların yavaştan toprak olması lazım sonra yönetim değişir sonra belki ileriye dönebiliriz
  16. MehmetV2

üniversite icin hangisini almaliyim

Dell'i önermiyorlar yazılımsal sıkıntıları olduğu için bu fiyatlarda da hp victus alınmaz başka modellere bak bence
  17. MehmetV2

10k Civarına Laptop önerisi

Öyle yapayuım sağolasın
  18. MehmetV2

Fifa oynatsın yeter dedi arkadaş aşırı bir oyun beklentisi yok zaten gtx1650 içeren 2.el laptop önermeyi düşünüyorum ne dersiniz?
  19. MehmetV2

Arkadaşım için soruyorum iyi olursa 11k'ya kadar çıkabilirmiş 2.el veya 0 olabilir 2.el daha iyi bir şey oluyorsa 2.el tercih ederim dedi yardmlarınızı bekliyorum
  20. MehmetV2

Kadınların beklentisi nedir? Çoğu kadın neden hayırlı erkeklerle değil?

Niye güldün gayet haklı savunma elinde kullanamadığı kelebeği sallayınca tabii ki daha erkeksi olacak ya siz kendine güvenmeyen erkolar kapatılsın of:mad::mad::mad:
Top Bottom