Arkadaşlar tr'de 2 yıllık elektrik okuyup dil okuluna gitmek istiyorum sizce okunur mu?
@Rulep
@Ahmet Sevinç
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Rulep
@Ahmet Sevinç
dil okulunda korece öğreneceksin anladığım kadarıylaArkadaşlar tr'de 2 yıllık elektrik okuyup dil okuluna gitmek istiyorum sizce okunur mu?
@Rulep
@Ahmet Sevinç
Hocam dil okulunda ön lisans diplomasını kabul ediyorlarmış. Tr'de lise diplomasını bile kabul ediyorlar. Ama sıkıntı şu üniversitede 4 üzerinden 3,90 ortalama yapmam gerek.dil okulunda korece öğreneceksin anladığım kadarıyla
bence gidilir türkiyede 2 yıllık bölümlere çok değer verildiğini görmüyorum ama mesela diplomanı orada kabul edecekler mi?
Hocam belge listesi şu şekilde.Hocam dil okulunda ön lisans diplomasını kabul ediyorlarmış. Tr'de lise diplomasını bile kabul ediyorlar. Ama sıkıntı şu üniversitede 4 üzerinden 3,90 ortalama yapmam gerek.
2 yıllık bölümlerin diplomaları tanınmıyor diye biliyordumHocam dil okulunda ön lisans diplomasını kabul ediyorlarmış. Tr'de lise diplomasını bile kabul ediyorlar. Ama sıkıntı şu üniversitede 4 üzerinden 3,90 ortalama yapmam gerek.
Hocam belge listesi şu şekilde.
3,0 ortalama çok zor değil mi?Hocam dil okulunda ön lisans diplomasını kabul ediyorlarmış. Tr'de lise diplomasını bile kabul ediyorlar. Ama sıkıntı şu üniversitede 4 üzerinden 3,90 ortalama yapmam gerek.
Hocam belge listesi şu şekilde.