hocam ben gittim , oyuncu seçimime çok takılmadım ama siyahi helen benim çok gözüme battı . Hikayede millet , renk falan belirtmiyor diyorlar ama bu...
doğru usta dediğim gibi kendim pc sektöründe olduğum için bunu söyleyebilirim
hocam o bölümü bilmiyorum ya
ustam işte senin ilgi alanlarını bilmediğim...
Bir Samsunlu olarak düşünen varsa Omü'yü tavsiye ederim. Yerleşkesi şehrin dışında kalıyor ama kampüsü tam bir yaşam alanı bence. Ulaşımı da hem tramvay hem...
Hocam metalurji malzeme önerir misiniz kimyaya pek bayılan biri değilim o yüzden kimya mühendisliğide yazmam gibi , inşaatta tr'de öldü yakın zamandada adam...
son cümlende okulun ağzından konuşmak istedim , hem para alacakken almıyorum hemde normal hemşire maaşından fazla veriyorum başlangıç birine .
Benim annemde...
sorun değil hocam bende zaten sayısaldan tercih yapacağım sırf güzel bir şeyler var mı diye sordum sende helal et . Say 111 bine ne önerirsin
bilim tarihi ...
indirim sağladığını görmedim sadece bazı uygulamalarda yaptığın harcamanın bir kısmını bir limite kadar geri veriyor . Nays baba eskiden bedava 5 10 lira...
hocam bence asıl özelde çalışılır hem daha az insan var hemde bir tık daha eğitmliler . Toplama kampı gibi doluda değil . Hemşirelik gibi bir meslekte...
ağız tadı herkeste az buçuk vardır hocam 🤣
dediğiniz mantıklı ama mimarlıkta hani bir çizim yeteneği ararlarya buradada böyle bir temel ya da yetenek şart...
hocam sen kendini acıbadem mezunu diye mi tanıttın ? Mezuna kalacaktım diyordun
1784898547
kıdemli hemşire maaşı + ulaşım + konaklama bence gayet iyi ama...