bizim fotokopiççide bize bu yıl yeni gircek olan hocanın notlarını eski hocanın notlarıyla aynısı diye sattı . Sonra yeni hoca dediki ben sadece slayttan...
aslında söylerdim çünkü bu yapılan kaypeliktir ama bu adamların imzalattığı sözleşmede gizlilik maddesi vardı o yüzden adını söylesem sorun çıkar belki .
eyvallah hocam , belirttim ama kaypelik yapıp ama 12 saat olmadığı için tam veremiyoruz dediler . Bu şirkette zaten ik firması yani organizasyon şirketi işi...
Ürünlerle stand görevlileri ilgileniyor beni yönlendirme ekibine aldılar ondada elimizde kıytırık bir kartonpiyer ile millete soru soruyoruz kaydınız var mı...
Arkadaşlar merhaba günlük işlerde çalışıyorum banada bir ajansdan yetkili ulaştı ve günlüğü 1510tl'den 3 gün çalışmaya anlaştık . Ama 30 eylülde yatan param...
Suan düsünüyorumda harbi keske deneseydim
1790981058
1000-1200TL nere 5999TL nere hocam her turlu daha iyi bir secenekti soyledigim
1790981136
O gunden...
yani aslında benim aklıma gelen kötü bir etkisi yok ama yaşıtlarınla girmen göz aşinalığı vs. yapar gerçek sınav zamanında da çok farklı gelmez gözüne ...
ortaokullularla girmemeye çalış birlikte ( bazı kurumlar hem yks hem lgs eğitimi veriyor o yüzden beraber denemeye giriyor olabilirsin , o yoksa güzel )