Arama sonuçları: *

1. A

Cidden Nasılsın ????

hayat güzel akıyor bir şekilde
  2. A

Safra kesesinde taş çıktı

bende de böbrek taşı var ve kronik bir rahatsızlığa dönüştü üç kere ameliyat oldum kapalı ameliyatlardı ve bunların hepsi daha öncesinde önlem almadığım için..kesinlikle ameliyat ol ve geçip gitsin
  3. A

Birini sevdiğimi nasil anlarım

önceliğin oysa diğerlerinden farklı olduğunu hissediyorsan ona karşı duyguların vardır ona bakmalara doyamıyorsan o her güldüğünde mutlu oluyorsan seviyorsundur ama onun yanındayken kendini kontrol edemiyorsan konuşurken elin ayağına dolanıyorsa aşıksındır..
  4. A

TYT netleri artmıyor

konu eksiğin var denemelerin analizlerini yaptıktan yanlış yaptığın konuları tespit et onlara çalış netlerin artar mutlaka
  5. A

Herkes bir şiir yazsın

İçimden gelmiyor satırlara iz bırakmak, Mürekkebi kağıtla kavuşturmak, Bir parça kağıda bile kıyamayan bana, Pay düşmüyor ahenk düzenden biraz toprak Ne ki bu dünyadaki adalet kuralı Yalanı dost bilip doğrudan kaçmak mı? Belki bir nebze adalet olsaydı Caniler yağmurda şemsiye açamazdı...
  6. A

Netflix , BluTV , Prime, Bein connect Dizi önerisi

Culpa mia-Culpa tuya, sevdiğim tüm erkeklere, La Casa de papel, penceremden , İnsatiable, How I Met Your Mother, Friends, Black mirror
  7. A

Değerli arkadaşlar, kızlardan korkmayın

işte bazıları hayatına macera katmak istediği için çoğu kızı/erkeği incitiyor birçok kardeşimizin geçici hevesi karşı tarafın üzülmesine sebep oluyor çoğu kız/erkek karşısındaki erkeği/kızı bu yüzden reddediyor ha bir de burnu havada olan ve her erkeğe/kıza umut verenler var onları da...
  8. A

LİVÂTA ve Eşcinsellik neden bu kadar yaygın günümüzde?

Ergen kesim bu tür şeylerin havalı olduğunu düşünüyor neredeyse hepsi iç güdüsel olarak böyle hissetmiyor bundan da eminim. Her geçen gün bu sayı artıyor biz de çoğu zaman şakasını yapıyoruz bizim de dalga konumuz..
  9. A

Yılbaşı planlarınız neler

tek başıma oturarak geçiricem
  10. A

Dertleşmek için falan

hayatını mahvediyosun..
  11. A

Güzel melodiler bırakalım

yapma abicim
  12. A

ya..
  13. A

klasik müzik falan da olur
  14. A

Sizce roblox açılacakmı?

yani bilemiyorum Roblox ortamını falan ama diğer uygulamalara göre daha basit sohbetler var birkaç oyun falan gerekli önlem alınabilirdi sadece, kapatılması biraz saçma
  15. A

Sizce roblox açılacakmı?

İşte baştakilerin bunu düşünemiyor olması işin en saçma tarafı mesela İnstagram'a erişim yasağı koyduklarında etrafımda ben de dahil herkes vpn kullandı,Teknoloji çağında bu tür yasaklar gereksiz. gerekli önlemi almak yerine sorunu kökten halletiğini sanıp uygulamayı kaldırtıyor adamlar..
  16. A

Sizce roblox açılacakmı?

Böyle şeyleri bu tür kısıtlamalarla çözebileceklerini düşünmeleri çok çok saçma geliyor kapatılması gereken binlerce uygulama içinden Roblox'u seçmeleri de çok gülünç
  17. A

Dertleşmek için falan

bence çok iyi gitmiyor gibi 3 paket sigara her pakette 20 tane varsa günde 60 tane sigara içiyorsun 3-4 yıla nefes almayı bile bırakabilirsin..istersen dertleşebiliriz 1734784681 bir umuttur yaşamak elbet bulucaz.. 1734785107 hayattaki önceliklerini tamamen kendin için şekillendirmelisin...
  18. A

Dertleşmek için falan

son zamanlarda içinizde dert olmuş belki de ukde olmuş bişeyler var mı?
  19. A

Bana kombin yapabilir misiniz?

gri kaban,siyah kazak ve altına gömlek ve bej rengi pantolon skinny jeans tarzı değil ama hafif bol
Top Bottom