Çevremde insan olmadığı icin kimseyi mutlu etmek zorunda değilim bu yüzden iyiyimYorulduğumu hissediyorum ama öyle çalışmaktan değil mutlu olma çabası ve umut etme çabasından, hele ki umut etmeye devam edilmek için birçok şeyden vazgeçiyorsun, bunlarda senden bir çok şey götürüyor.
Umut etmek insanı yoruyor be kankam ama umutsuz da yaşanmıyor. Şu an ayakta durabilmemin en büyük temeli de umut etmem...Yorulduğumu hissediyorum ama öyle çalışmaktan değil mutlu olma çabası ve umut etme çabasından, hele ki umut etmeye devam edilmek için birçok şeyden vazgeçiyorsun, bunlarda senden bir çok şey götürüyor.
Umut etmek insanı yoruyor be kankam ama umutsuz da yaşanmıyor. Şu an ayakta durabilmemin en büyük temeli de umut etmem...
İkiniz de umudu bir amaç, ulaşılması elde edilmesi gereken bir şey olarak görüyorsunuz. Umut araç olmalı. Umudun beslendiği somut, ulaşılabilir ve değerlerinize uygun bir hedef olmalı. Öbür türlü umut bir tür bağımlılık geliştirilen nesne niteliğinde oluyor.Yorulduğumu hissediyorum ama öyle çalışmaktan değil mutlu olma çabası ve umut etme çabasından, hele ki umut etmeye devam edilmek için birçok şeyden vazgeçiyorsun, bunlarda senden bir çok şey götürüyor.
Sen Nerden Çıktın Döndün Bir Anda Hoş Geldinİkiniz de umudu bir amaç, ulaşılması elde edilmesi gereken bir şey olarak görüyorsunuz. Umut araç olmalı. Umudun beslendiği somut, ulaşılabilir ve değerlerinize uygun bir hedef olmalı. Öbür türlü umut bir tür bağımlılık geliştirilen nesne niteliğinde oluyor.
Umut sizin yaşam için temeliniz mi yoksa temel alınması gereken şeylerin var olabilmesi için bir enerji, kaynak, araç mı? Bunun üstüne bir düşünün.
Bu dediklerim sizi tamamen bağlamayabilir, kendinize pay çıkarın eğer bir şeyler bulduysanız.