Nega

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Nega
      Nega, Whatsapp yer kaplama sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      az önce denedim, bütün telefonu pc ye yedekleyip baktım da, hiçbir şekilde apple göstermiyor dosyaları, android e aktarıp ordan bakmayı deneyeceğim bir ara
    • Nega
      Nega, Yardım Whatsapp yer kaplama sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      chatgpt vs gibi yapay zekaların dediğine göre ios sistemde bu olayın bir çözümü yokmuş, tek çözüm komple whatsapp veri temizliği, ya da belki whatsapp ı...
    • Nega
      o şekilde de görünmüyor maalesef
    • Nega
      onu nerden yapacağım
    • Nega
      Cihazda hiçbir şekilde görüntüleyemiyorum medyayı, fakat yer kapladığından eminim. Hayalet medya mı ne öyle bir şey deniyormuş buna
    • Nega
      Nega, Whatsapp yer kaplama sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Whatsapp Images dosyasına nasıl erişebilirim? Telefonda erişemiyorum, ios kullanıyorum
    • Nega
      Nega, (Telefon) Teknik Sorunlar kategorisinde Yardım Whatsapp yer kaplama sorunu başlıklı bir konu açtı.
      Ben bir kişiyle whatsapp sohbetimi temizlemiştim yaklaşık 15 Gb'lik bir sohbetti, fakat temizlemeyi ilk başlatırken yanlışlıkla medyayı dahil et tikini...
    • Nega
      Nega, Konu Dışı kategorisinde Whatsapp yer kaplama sorunu başlıklı bir konu açtı.
      Ben bir kişiyle whatsapp sohbetimi temizlemiştim yaklaşık 15 Gb'lik bir sohbetti, fakat temizlemeyi ilk başlatırken yanlışlıkla medyayı dahil et tikini...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,939
Üyeler
192,839
Son üye
redoholic
Geri