Nega isimli üyenin son içerikleri

1. Nega

Whatsapp yer kaplama sorunu

az önce denedim, bütün telefonu pc ye yedekleyip baktım da, hiçbir şekilde apple göstermiyor dosyaları, android e aktarıp ordan bakmayı deneyeceğim bir ara
  2. Nega

Yardım Whatsapp yer kaplama sorunu

chatgpt vs gibi yapay zekaların dediğine göre ios sistemde bu olayın bir çözümü yokmuş, tek çözüm komple whatsapp veri temizliği, ya da belki whatsapp ı android bir telefona aktarıp ordan dosyalardan temizleyebilirim
  3. Nega

o şekilde de görünmüyor maalesef
  4. Nega

onu nerden yapacağım
  5. Nega

Cihazda hiçbir şekilde görüntüleyemiyorum medyayı, fakat yer kapladığından eminim. Hayalet medya mı ne öyle bir şey deniyormuş buna
  6. Nega

Whatsapp Images dosyasına nasıl erişebilirim? Telefonda erişemiyorum, ios kullanıyorum
  7. Nega

Ben bir kişiyle whatsapp sohbetimi temizlemiştim yaklaşık 15 Gb'lik bir sohbetti, fakat temizlemeyi ilk başlatırken yanlışlıkla medyayı dahil et tikini işaretlememiştim ve sohbet gitmişti öylece. Şu an baktığımda whatsapp yaklaşık 18 Gb yer kaplıyor, ama diğer sohbetlerim 10 gb bile etmiyor. Ben...
  8. Nega

Ben bir kişiyle whatsapp sohbetimi temizlemiştim yaklaşık 15 Gb'lik bir sohbetti, fakat temizlemeyi ilk başlatırken yanlışlıkla medyayı dahil et tikini işaretlememiştim ve sohbet gitmişti öylece. Şu an baktığımda whatsapp yaklaşık 18 Gb yer kaplıyor, ama diğer sohbetlerim 10 gb bile etmiyor. Ben...
  9. Nega

Yardım Rematch Dualshock ile nasıl oynanır?

Rematch'i Gamepass üzerinden oynuyorum fakat Dualshock'umu bir türlü tanımlayamadım. Yardımcı olabilecek biri var mı?
  10. Nega

Öneri 1000 TL civarı bluetooth kulaklık önerisi

iphone kullanıyorum apple'da uygulaması yok diye biliyorum, birde wave buds'u daha uyguna aldım bundan
  11. Nega

Öneri 1000 TL civarı bluetooth kulaklık önerisi

1000 TL civarında telefonda müzik dinlemek için bluetooth kulaklık önerebilir misiniz? Dün JBL Wave Buds söyledim fiyatı uygunken fakat bir araştırma yapmadım eğer bu fiyatlarda daha iyisi varsa onu alayım
  12. Nega

Öneri 1000 TL’ ye kadar bluetooth kulaklik onerisi

Tamamdir hocam tesekkurler
  13. Nega

Jbl iyi duruyor onu dusunebilirim hocam sag ol
  14. Nega

ikinci el onceligim degil silikonlu bi kulaklik icin ya
  15. Nega

Guncel fiyatlar uzerinden ornekler var midir acaba