Arama sonuçları: zam

• Order by relevance
  1. PANTÜRK

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

ZAM GECESİ DİYEBİLİR MİYİZ?
  2. Emirovski

Nasıl bir sistem toplamalıyım?

asgari ücret zammı ile herşeye zam gelecek
  3. 4060fetişlidinazor

🔥 KOL SAATLERİNE %20 ÖTV GELDİ!

Ben bu abinin hayırlı konu açtığını görmedim 😂 hep zam zam zam
  4. Dentista

🟠 ASGARİ ÜCRET TOPLANTISI + ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMA! 🔥

Temmuzda kendi kliniğimde asgari ücrete zam yapmıştım. Ara zam yapmış olmamıza rağmen gene ucu ucuna yetiyordur. Hayat çok pahalı. Ocakta çok büyük bir zam gelmezse yemek + maaşı 35 yapmayı düşünüyorum.
  5. Gif Man

📢 Asgari Ücrete % 45 Zam Kararı Ocak 2025'ten İtibaren 24.652 TL Olması bekleniyor 👏

Yeni asgari ücretin eğer %45 zam yapılır ise Ocak 2025'ten itibaren 24.652 TL olması bekleniyor. https://www.baskatip.com.tr/haber-arsivi/asgari-ucrete-yuzde-45-zam-karari-17229h
  6. Z

Twitch zam öncesi abonelik kodu depolama

Arkadaşlar twitch de aboneliklere zam gelmeden abonelik kodları depolasam zam geldiğinde aboneliğim bittikçe kullansam olur mu
  7. Yavuz Sultan Selim

🔴 KÖPRÜ VE OTOYOL ÜCRETLERİNE ZAM GELDİ! 🔥

Bugünden itibaren geçerli olan yeni tarife, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlandı. Buna göre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde geçiş ücreti otomobiller için 24 liradan, 33 liraya, motosikletler için ise 10 liradan 14 liraya yükseldi. OSMANGAZİ...
  8. quartle

Hangi sistem daha iyi

belli bi zam günü yok normalde hocam
  9. Yavuz Sultan Selim

🟢ENERJİ BAKANI: "YIL SONUNA KADAR ZAM YOK!"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Elektrik ve doğalgaza üç ay zam yapılmayacak" dedi. Ankara'da medya temsilcileri ile bir araya gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "2026 yılında Karadeniz'deki doğal gaz üretimimizi 20 milyon metreküp güne...
  10. P

🔥İndirim Ryzen 5 5600 ARC B580 Sistem 20.459 TL

Firmalar bunu yıllardır kullanıyor, influencer tayfa da ekmeklerine yağ sürüyor. Zam geldi, gelecek, aldın aldın, almadığın zaman zarardasın vs baydı artık.
  11. ege1881

Asgari ücret 22 104 oldu

herşeye %60 zam asgariye %30 ...
  12. E

2. El yd iphone alınır mı?

IMEI açtırma 40K oldu zam geldi.
  13. BixiBlake

🔥 EFT ÜCRETLERİNE ZAM GELDİ!

Yaw ücretsiz olması gerekirken zam yapıyorlar bunlar
  14. I

Pc hocası gg-11 alınır mı?

Sizce bu ayın ortalarında tekrar zam gelirmi
  15. quartle

HAZIR SSİTEM BULDUM SİPARİŞ VERİCEM YARDIM EDERMİSİNİZ

daha iyisi bulunabilir zam yemiş
  16. C

Gaming mouse önerisiii

cok büyük zam gelmese iyidir
  17. Yavuz Sultan Selim

🚨 BEDELLİ ASKERLİK'E ZAM GELİYOR!

Milli Savunma Bakanlığı, bedelli askerlik ücretine zam yapılacağını duyurdu. Bakanlık açıklamasına göre yeni ücret, 1 Temmuz itibarıyla memur aylık katsayısına göre güncellenecek. Şu an 182 bin 608 TL olan ücretin geçerli olacağı son tarih ise 28 Haziran.
Top Bottom