Arama sonuçları: *

1. Plenks

Çözüldü✓ GIGABYTE GeForce RTX 4070 Windforce OC 12GB alınır mı

Özelden de yazmışsınız ordan dönüş yaptım hocam. 5 ay önce satın aldım 1737732996 Çözüldü olarak işaretlememişim hocam yeni mesaj gelince attı galiba
  2. Plenks

Yeni Sistem topladım fiyat pahalı mı iyi mi, fikir verir misiniz

Rica ederim hocam konu açtığında daha iyisi varsa arkadaşlar mutlaka atacaktır
  3. Plenks

Hocam 34-35k sistem tavsiyesi tarzı bir konu açarsanız forumdakiler daha etkili bir şekilde yardımcı olacaktır. Amaa gamegaraja bakarken gözüme bu sistem çarptı https://www.gamegaraj.com/urun/hero-7a-rtx-rx/
  4. Plenks

Yardım Ucuz a satılan Iphone lar Güvenilir mi?

5-6 bin tl için yurtdışı garantili bir ürün alma bence hocam.
  5. Plenks

İncehesapta link özelleştirme yaptığın şekilde gözükmez default hali neyse o gözükür hocam. Ayrıca 30k için sistem pahalı geldi aciliyeti yoksa piyasayı araştırın derim.
  6. Plenks

Yardım 10K Bütçem Var Masa Önerisi Lütfen Acil

Hocam bence masayı koyacağınız bölgenin ölçülerini alıp, gidin kendinize özel masa yaptırın hem fiyatı uygun olur hemde tam istediğiniz gibi olur.
  7. Plenks

İkinci El Sistem Ve Ekipman İçin Fiyat Tahmini

Tamamdır hocam sağolun.
  8. Plenks

Soğolun hocam. Ekipman hariç parçaları tek tek en ucuz fiyatıyla almaya kalktığımızda 52.500₺ gibi bir fiyat çıkıyor. Sizce ekipmanda dahil kaç eder bir fikiniz var mı
  9. Plenks

Hocam şuan acil nakit ihtiyacım var itopyadan veya sistemden yana bir sıkıntım yok.
  10. Plenks

Sistem ve ekipmanlar eylül 2024'de alındı. Sistem itopyadan, ekipmanlar mediamarkt, teknosa ve amazondan alındı. Tüm parçaların garantisi devam etmekte. Tüm parçaların kutu faturası mevcut. Parçalarda en ufak bi hasar veya çizik yok. Sizce ikinci elden ne kadara satabilirim. Ekran Kartı...
  11. Plenks

🔥İndirim Vodafone'lulara Coffy'den 1 ücretsiz orta boy filtre kahve!

Kullanacak arkadaşa şimdiden afiyet olsun. 9Y1CD9JA 1733706704 Her kullanıcı için bir kere kullanım hakkı var hocam.
  12. Plenks

O eksik bu eksik niye pahalı o zaman

Trollemek için konu mu açtın reis ?
  13. Plenks

Yardım Marangoza masa yaptırtmak

İstanbul her zamanki gibi anlaşılan hocam. Ben ankaradayım dediğim fiyatlara rahat bulurdun burda olsan. Yinede gidip mdf tabla olarak sormanda fayda var işçilik alamazlar ondan.
  14. Plenks

Yardım Marangoza masa yaptırtmak

Hocam 2 ay önce 180x70 mdf demir ayak masayı 2.000Tl ye yaptırdım ancak tanıdık olduğu için işçilik çok düşük aldılar. Tanıdık olmasaydı ortalama 3-4k ya yaparlardı. İnternetteki birçok mağaza sunta kullanıyor, o yüzden fiyatları düşük. Zaten benim yaptırdığım masayı sunta yaptırsam 700-800Tl ye...
  15. Plenks

Elektronik Sigara Önerisi

Hocam o zaman Nord 5 alın hemen hemen aynısı zaten veya arkadaşın dediği forumdan da alabilirsin. 1731948904 Baya iyi almışsınız hocam.
  16. Plenks

Hocam en güvenilir site bu. https://www.smokturkiye.net/ Aradığınız ürün orada yoksa ikinci olarak bu. https://smoktch.com/
  17. Plenks

Başlangıç için Smok Nord 4 veya Smok Nord 5 alabilirsin hocam. Kaliteli likit kullanmayıda unutmayın derim. (Likit olarak Nasty markasından şaşmayın. Aroma olarak Peach Lemonade veya Strawberry Watermelon öneririm) Arkadaşın attığı 4300TL civarlarında.
  18. Plenks

Yardım 3.5k Kulaklık önerisi

Herhangi bir sıkıntı olmaz hocam kafa bandı ve pedler gayet yumuşak.
  19. Plenks

Kim alma diyor hocam on numara kulaklık hiçbir sıkıntısı yok. Aktif olarak kullanıyorum daha önce de 2 yıl cloud 2 kullanmıştım. Efsane olan cloud 2 den çok daha iyi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  20. Plenks

hs80 hakkında çok bir bilgim yok yorum yapmam doğru olmaz hocam.
Top Bottom