Neler Yeni

Çözüldü✓ GIGABYTE GeForce RTX 4070 Windforce OC 12GB alınır mı

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
EmreE
İtopyada hazır sistemin içinde bulunan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Windforce OC 12GB ekran kartının çok ısındığına dair formlar gördüm. Sizce bu ısınma sorunu ilerleyen zamanlarda sorun yaratır mı? Yoksa önemli bir durum değil mi?
Sıcaklık durumu çok sorun teşkil etmeyecekse sistemi özelleştirme yapıp alacağım. Yorumlarınızı bekliyorum.
Bahsettiğim ekran kartı : https://www.itopya.com/gigabyte-gef...12gb-gddr6x-192-bit-dlss-3-ekran-karti_u23347
Bahsettiğim hazır sistem : https://www.itopya.com/jahrein-boss-winamd-ryzen-5-7500fgigabyte-geforce-rtx-4070-windforce-oc-12gb16gb-ddr5500gb-m2-n_h
Bu konu şimdi niye anasayfaya düştü

KlausM

80+ Silver
Bende de aynı işlemci var, Ryzen 5 7600. Masaüstünü sadece işlemciye ayırma işinin nasıl yapıldığını gösteren bir rehber var mı ? Ben bilgisayar işlerinde yeniyim, pek fazla bilmiyorum. O dediğin masaüstünü işlemciye yükleme işini nasıl yapabilirim ?
Çok basit monitörü hangi kablo ile kullanıcaksan hdmı veya dispilay görüntü için yani kullacağın kabloyu anakarta takacaksın ekran akrtına değil fark ettiysen hem anakartda hdmi ve dp portu var birde ekran kartında, erkan kartına takarsan görüntüyü ekran kartından alırsın boş yere yorar kendini, ama anakarta takarsan işlemcinni kartını kullanır bu zaten seni idare eder çünkü işlemcinin grafik kartı kötü değil gayet yeterli zaten oyunlara girdiğinde otomatik ekran kartını seçer orjinal oyunlar seçiyor ekran kartını şayet seçmez ise windows arama çubuğuna grafik ayarları yaz çıkan sekmede en alta grafik performans tercihi kısmına uygulama ekle sonra uygulamanın üstüne tıkla 3 seçenek çıkar oradan ekran kartını seçersen oyun sürekli ekran kartında açar bu yöntemi hiçbir oyuna yapmana gerek yok tüm oyunlar zaten güçlü kartı algılayıp ona otomatik geçiyor ama crackli veya eski oyunlar bazen algılamıyor onun için bu yöntemi kullanabilirisin. +not işlemcinin grafik driverini yükle daha iyi çalışması için orada da güç ayarları var performansından memnunu kalmaz isen masaütünde güç modları var onları kendine göre ayarlarsın.
1737712901528.png

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Berat K.
Hocam merhaba, gigabyte windforce modelini mi aldınız ? Cevabınız evet ise memnun musunuz ? Sıcaklık konusu söylendiği gibi mi ? Biraz bilgilendirirseniz sevinirim.
Özelden de yazmışsınız ordan dönüş yaptım hocam. 5 ay önce satın aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konu şimdi niye anasayfaya düştü
Çözüldü olarak işaretlememişim hocam yeni mesaj gelince attı galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,652
Üyeler
166,052
Son üye