Arama sonuçları: *

1. U

Profesör Dr. Naci Görür Den İSTANBUL 7.5 DEPREM UYARISI🚨⚠️

Al kral değiştirdim bence böyle daha iyi oldu
  2. U

Çözüldü✓ Discord tarayıcıdan açılıyor ama uygulamadan açılmıyor.

İyide kral başka tüllü giremessin de diğim gibi DNS değiştirmek çok eski yöntem fazla işe yaradını görmedim ben
  3. U

Merhaba amacım insanları panikletmek değil, bilinçlendirmek. Deprem gibi ciddi bir konu hakkında bilgi paylaşmak, insanların hayat kurtarabilecek önlemler almasına vesile olabilir. Bilim insanları yıllardır İstanbul'da büyük bir depremin olabileceğini söylüyor ve hazırlıklı olmak hepimizin...
  4. U

Kral DNS eski yöntem DNS değiştirme ile her yasaklı siteye giremesin VPN daha iyi Windows da VPN aç sorunun 100 çözülür kral
  5. U

Kral discord Türkiye de yasaklandı gire bilmen için VPN açman lazım
  6. U

Windows`a elveda. Merhaba Linux Mint

İyi yapmışın kral bende linux mint geçtim baya iyi bide oyun oynanıyor oyun oynamıyor diye bişey yok ben linux mint ETS 2 ve GTA 5 oynuyorum mesela
  7. U

Bu Kumburgaz fayı kırılırsa kendi başına ilk başta kırılacak faydır. Yedi nokta iki minimum deprem üretir. Adalar fayı yalnız başına kırılırsa en fazla yedi mertebesinde deprem üretir. İkisi birden kırılırsa yedi buçuğa kadar gidebilir. İstanbul’u tehdit eden yedi buçukluğunda bir deprem vardır...
  8. U

Dünyada en çok kullanılan yapay zeka ChatGPT çöktü! 🔴🚨🚨

Son dakika!! Yapay zeka geliştiricisinin sorunu çözdü.Şuan ChatGPT tekrar dan kullanılana bilirsiniz.
  9. U

Dünyada en çok kullanılan yapay zeka ChatGPT çöktü! 🔴🚨🚨

Dünyanın en çok kullanılan yapay zeka modeli ChatGPT çöktü! ChatGPT sunucularında Türkiye saatiyle 22 gibi bir yavaşlama meydana geldi. Ardından uygulamaya girmeye çalışan kullanıcılara “Sunucuya erişilemiyor” şeklinde bir uyarı gösterilmeye başladı. OpenAI sorunla ilgili açıklama yapacağını...
  10. U

Öneri Suriyeliler ülkelerine dönerse Türkiye ekonomisi ne olur?

@SadeceBirisi. İhşalla kral alırlar çokta zan etmiyorum ama ihşalla
  11. U

🔴Halk Erdoğan’ın tekrar aday olmasını istemiyor!🔴

Evet kral öyleydi ama şimdi durum farklı şimdi aday tekrar ola bilmek için anayasayıda değiştirmeye çalışıyor
  12. U

Türk Lirası Değerlenir mi?

Kral türk lirası nın değerlenmesi için aşağıdaki 8.sorunu çözmemiz lazım 1. Yüksek Enflasyon Türkiye'de enflasyon son yıllarda oldukça yüksek seviyelerde. Bu durum, insanların alım gücünü düşürüyor, yaşam maliyetlerini artırıyor ve ekonomik istikrarsızlığa neden oluyor. 2. Para Politikaları...
  13. U

Umarım kral inşallah ama bu iktidar ile biraz zor maalesef
  14. U

Modlu windows güvenilir mi? kullanılırmı

Evet kral PC format atacaksın tabi
  15. U

Modlu windows güvenilir mi? kullanılırmı

Kral evet güvenli bende zamanında kullandım ama sana Windows modlusunu kurcaksan Ghost Spectre kur hem performans hemde güvenlik açaşından
  16. U

Ayn öyle kral doğru diyorsun
  17. U

Suriye'de Esad rejiminin devrilmesinin ardından, yaşanan gelişmelerin Türkiye ekonomisine yansımaları da en çok merak edilen konuların başında geliyor. Deneyimli iktisatçı Mahfi Eğilmez, Suriye'de yaşanan gelişmelerin Türkiye ekonomisine nasıl yansıyacağını tek tek anlattı. Suriye'de ciddi...
  18. U

Knk doğru diyorsun 1733667160 Akp yine bugün ki gibi devam ederse ve 2030 yine cumhur başkanı olarsa Ayn sorunları yine 2030 yaşarız Bu Video kısaca özet
  19. U

Ayn knk kavaşursunuz nezaman rüyanızdamı güzel espiri yapmışın kral
Top Bottom