Arama sonuçları: *

1. V

Gtx 1070ti hala alınır mı?

1070 ler baya baya geride kaldı, rx6600 baya işini görür.
  2. V

🔥İndirim LG 42LX3Q 42 inç 106 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K webOS SEPETTE 40K

Fantaziye gerek yok. Bu fiyata düz baya büyük TV alınır.
  3. V

🔥İndirim Corsair HS80 Max 5.499 TL 🔥

Aşırı dolar artışı olmadığı sürece yenisi çıktıkça eski versiyonlar düşer. Tabi firmaya da bağlı nakit ihtiyacı olduğu sürece sürümden kazanmak için uygun fiyatli verir. Bunlar muhtemelen baya önce aldı bu ürünleri kurtardığı an elindekileri hızlıca çıkarıyorlar.
  4. V

Ptt gümrük ücreti alıcı ödüyor mu

Aldığın yerde vergisini ödemiyorsan kapıda ödersin.
  5. V

Yardım İthalatçı Garantili telefon alınır mı?

Güvenilir bir ithalatçı ise sorun olmaz diye düşünüyorum. tabii ki kendi servisi gibi olmaz ama fiyat farkı fazla ise düşünülebilir.
  6. V

🔥İndirim 3630 TL Blaupunkt LS720 Kablosuz Bluetooth Stereo 80W Hoparlör Siyah

Ben önceden şarj ettiğim için henüz şarj bitmedi. Şarj cihazı yanında iki diş kalınca takıyorum.
  7. V

CS2 En düşük ayarlarda 1280x1024 çözünürlükte 400 fps için hangi ekran kartı ?

Hepsi iyi olmalı yüksek FPS için. Aşırı oyun bağımlısı isen o ayrı ama fazla bütçeni zorlama bence.
  8. V

AMBİLİGHT SİSTEMİ EKRANIMI İZLİYOR ? GİZLİLİK İHLALİ ?

Gizliliğe önem vermek gerek o ayrı ama dedikleri gibi çin ürünleri ki adı duyulmamış firmalardan gelenlerde bu tür güven problemleri her zaman olur ne yazık ki.
  9. V

🔥İndirim 3630 TL Blaupunkt LS720 Kablosuz Bluetooth Stereo 80W Hoparlör Siyah

Oluyor sanırım da bence 2 taneye gerek yok baya iyi sesi var.
  10. V

🔥İndirim Dunth Hoparlör 167 tl

Hepsiburada anker hoparlör yazınca çıkar satıcı Hepsiburada,599 TL suan
  11. V

🔥İndirim Dunth Hoparlör 167 tl

Anker 599 TL ona bakmak daha faydalı olur gibi
  12. V

Yardım Temu alışveriş sepetime ne ekleyebilirim ?

İhtiyacın varsa hayırlı olsun , pek bana hitap eden seçenekler değil. Ben cihaz ağırlıklı alıyorum küçük şeyler baya baya fiyatı katlıyor.
  13. V

Televizyon alacağım 60-120 hz olması çok fark eder mi ?

Şikayetvar da sorun olmayan yok gibi. Fiyat performans arıyoruz, umarım kimse servislik olmaz a ya da b firma farketmez.
  14. V

Vardır muhtemelen, ben tcl düşük fiyatlısini aldım bugün 13.999 a. Eski tv LG idi mercekler düştü o yüzden LG den soğudum. Tabi yeni nesiller nasıldır bilemiyorum sanırım o açığı kapatmışlar ki şikayet yok gibi.
  15. V

Bu fiyat aralığında 120 altına düşmen iyi olmaz. Oled olabilir.
  16. V

Trendyol siparişi iptal ettim ama para hesabıma gelmedi

Belirli bir zaman aralığı var ilk günde olabilir son gün de beklemekten başka çare yok gibi.musteri hizmetlerine arada yaz.
  17. V

🔥İndirim Lenovo Legion R25f-30 240hz 0.5ms 24.5" Monitör 4.999 tl 🔥

Evdeki TV baya eskidiydi , çocuklar da monitör soruyorlar. Biraz daha beklesinler. Az da kendime yatırım yapayım dedim TV ye yöneldim.
  18. V

🔥İndirim Lenovo Legion R25f-30 240hz 0.5ms 24.5" Monitör 4.999 tl 🔥

Monitör bakıyordum gittim Amazondan tcl tv aldım, 13.999 a.
  19. V

KASADAN ELEKTRİK ÇARPMASI

Elektrik varsa zarar vereceği kesin. Yani bu değişik bir konu evin sistemi de olabilir bilgisayar kaynakli da olabilir. O yüzden önce hangisinden kaynaklı onu tespit etmen lazım. Anakart ve elektronik aksam zarar görmeden sorunu çözmen iyi olur. Deneyebiliyorsan başka bir evde sistemi dene ...
Top Bottom