ardakorkmaz06
80+
Hayırlı olsun ama neden TV aldın?Monitör bakıyordum gittim Amazondan tcl tv aldım, 13.999 a.
Evdeki TV baya eskidiydi , çocuklar da monitör soruyorlar. Biraz daha beklesinler. Az da kendime yatırım yapayım dedim TV ye yöneldim.Hayırlı olsun ama neden TV aldın?
Valla kardeşim bunun 180 hz lik modeli var bende, her şey çok güzel ama monitörde kronik bi problem var, tahminimce tüm legion modellerinde bu problem var o da '' STANBY MODE'' bazen LANET OLSUN SENİN GİBİ MONİTÖRE dedirtebiliyor. Emsal 1-2 marka var, şuan aklımda değil fakat bence alıcak olana tavsiyem, kesinlikle almayın. 3 saat monitörü açamadığımı hatırlıyorum ve bazıları ''kablo dandikse yapar'' yazmış, sektörde en çok tavsiye edilen PAUGGE marka typec to dp ve hdmi 2.1 kablolarını aldım, ona rağmen yapıyor, tavsiye etmiyorum!
va panellerde vardır umarım sadeceValla kardeşim bunun 180 hz lik modeli var bende, her şey çok güzel ama monitörde kronik bi problem var, tahminimce tüm legion modellerinde bu problem var o da '' STANBY MODE'' bazen LANET OLSUN SENİN GİBİ MONİTÖRE dedirtebiliyor. Emsal 1-2 marka var, şuan aklımda değil fakat bence alıcak olana tavsiyem, kesinlikle almayın. 3
Valla alıcak olan araştırsın, canı yanmasın. PC mevzusuna girince 40-50 k sı gidebiliyor insanların, böyle saçma sebeplerden canı sıkılsın istemem. Bendeki monitör ekte, yapın araştırma öyle karar verin.va panellerde vardır umarım sadece
bendeki ips panel bu aradava panellerde vardır umarım sadece
Aynı monitör var. Dandik bir üçlü prize takılı olduğu için yapıyor. Üçlü prizi değiştim sorun çözüldü.Valla alıcak olan araştırsın, canı yanmasın. PC mevzusuna girince 40-50 k sı gidebiliyor insanların, böyle saçma sebeplerden canı sıkılsın istemem. Bendeki monitör ekte, yapın araştırma öyle karar verin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bendeki ips panel bu arada
Kardesim 3 lu pirizim de cok kaliteli ama degistiricem, eger duzelirse sana hususi dua ederimAynı monitör var. Dandik bir üçlü prize takılı olduğu için yapıyor. Üçlü prizi değiştim sorun çözüldü.