Arama sonuçları: *

1. Heath Ledger

Teknolojik gelişmenin sınırlarına geldik mi

Tüketime dayalı bir sistem oluşturdukları için her sene aynı modeli %10 daha performanslı diye sunuyorlar. Tüketim toplumu olduğu için de herkes alıyor. Karlılık açısından dolayı argeye önem azaldı
  2. Heath Ledger

CS2 SEÇKİN İNDİRİME GİRERMİ ?

haftalık kasa alırsan 4 aya nötrlersin. 2 hesap kasıyorum her hafta 2 dolara yakın item düşüyor
  3. Heath Ledger

YÜKSEK HZ MONİTÖR TAVSİYESİ

G5 sat, G4 al
  4. Heath Ledger

Samsung s25 serisi yarın geliyor ne düşünüyorsunuz?

s10e lansmanını canlı izleyip bu s10e tam benlik telefon demiştim. Birkaç ay sonra da aldım zaten hala kullanıyorum. Yavaş yavaş sıkıntılar baş göstermeye başladı. Bataryayı daha 2 ay önce değiştirdim. O yüzden 25 değil de 26 serisini alacağım diye düşünüyorum. Haberlerde slim model olacak diye...
  5. Heath Ledger

3. DÖNÜŞTÜRÜCÜYÜ TAKSAM ZARAR VERİRMİ?

O zaman hiçbir sıkıntı olmaz. Uzun süre kullanımda dönüştürücüler ısınır sadece
  6. Heath Ledger

2. Monitörde mouse kayboluyor

evet hocam type c üzerinden bağladım. laptopta başka giriş yok çünkü. 60 Hz 10 bit kullanırım sıkıntı yok da mouse sönmesi deli etti beni, sürekli sönüp duruyor rahatsız ediyor 1737440873 Dostum şimdi kurcalarken farkettim sıkıntı HDR ile ilgiliymiş. 10 bit HDR kapattım mouse düzeldi ancak 10...
  7. Heath Ledger

Çözüldü✓ Maksimum 7.5k Monitör önerisi.

Diğer monitörleri bilmiyorum pek. Samsung g4 25 inç olması az da olsa dezavantaj olabilir. Benim bildiğim 23.8-24.5 arası fps için ideal. 0,5 inç ten bişi olmaz diyorsan sen bilirsin.
  8. Heath Ledger

3. DÖNÜŞTÜRÜCÜYÜ TAKSAM ZARAR VERİRMİ?

Bilgisayarın içindeki donanımlar kaldırırsa sıkıntı olmaz
  9. Heath Ledger

Çözüldü✓ Maksimum 7.5k Monitör önerisi.

Samsung G4 kullanıyorum ama fiyatı uçmuş baya. Fiyatı düşünmezsek güzel monitör. CS için almıştım çok memnunum
  10. Heath Ledger

2. Monitörde mouse kayboluyor

Selam Arkadaşlar. Ben laptop + 2 monitör kullanıyorum. Toplamda 3 ekran var. 3. ekranı yeni aldım. Monitörü 100Hz ye aldığımda 10 bit olarak kullanamıyorum. 6 bit e düşüyor. 60 Hz de kullanınca 10 bit oluyor ancak bu sefer de mouse bazen sönüp kayboluyor. Özellikle bir yazıyı veya excelde bir...
  11. Heath Ledger

🔥 En son ne aldın? ETKİNLİĞİ ( 2025 ) 🔥

Monitör 2K hocam fiyatı değil :blobdance::blobdance::blobdance:
  12. Heath Ledger

Update: Geldi :)
  13. Heath Ledger

https://www.samsung.com/tr/monitors/high-resolution/viewfinity-s6-24-inch-qhd-100hz-easysetupstand-ls27d600uauxuf/ Aldım ve gelmedi hala :(
  14. Heath Ledger

Ankara da yaşayan var mı?

Peki ya AnkaraAirde kart geçmemesine ne demeli :mad::mad::mad:
  15. Heath Ledger

Yazılıma baslayacagım hangı dılı secmelıyım?

Hocam ne yapmak için yazılıma başlıyorsun?
  16. Heath Ledger

İş için 2K Monitör Samsung S6 LS27D600UAUXUF

Sordum soruşturdum DHL ile geliyormuş. Dhl de kargo süreci nasıl işliyor bilen var mıdır?
  17. Heath Ledger

Evet Hocam uzak bölgelere otobüslerin fiyatları farklı oluyor. Nallıhan otobüsü 190₺ idi yanlış hatırlamıyorsam
  18. Heath Ledger

Her hafta gidiyorum neredeyse. 20₺ olsa üzülürdüm
  19. Heath Ledger

İş için 2K Monitör Samsung S6 LS27D600UAUXUF

Siparişi geçtim artık ultrawide ilgimi çekmedi açıkçası
  20. Heath Ledger

Hocam bu yanlış bilgi olmasın? ben kartla 75 ₺ basıyorum havalimanına giderken 20₺ nerden çıktı
Top Bottom