Neler Yeni

Çözüldü✓ Maksimum 7.5k Monitör önerisi.

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
Bütçe
7500
Herkese merhabalar konu başlığında belirttiğim gibi maksimum 7.5k olacak şekilde Monitör arıyorum.
Genelde FPS oyunları oynuyorum CS-Valorant gibi bu yüzden 24" İPS veya TN Panel olması benim için önemli fakat TN paneller bayağı bir pahalı sanırım İPS olacak.
240 Hz ve 1ms yada 0.5ms olması benim için çok önemli araştırdığım yazılara göre de 1ms GTG değeri olması gerekiyormuş. Yardımlarınızı bekliyorum 4-5 tane favorilediğim monitör var fakat aralarında kaldım. Ghosting , ışık süzmesi vs. olmaması için size danışmak istedim.

Şuanda takip ettiğim monitörler bunlar hangileri gerçek 1ms (GTG)değerini verebilir ve sorunsuzdur hangisini tercih etmeliyim ve bunlar dışında önerilere açığım şimdiden çok teşekkürler🙏

Not olarak aktif cs oynuyorum zaman zaman FPS nadirde olsa 240 altına inebiliyor takılma vs yaşar mıyım?

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus hariç istediğini alabilirsin.
Neden hocam aslında ilk sırada o vardı gtg 1ms olarak falan ama sebebi diğerlerinin avantajı nedir? Asusu diğerlerinden kötü yapan nedir?

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu

crabman

80+ Bronze
g4 kullanıyorum öneririm. fakat dell de güzel monitör 0.5 ms ve 40hz daha iyi. iki arasından istediğinizi tercih edebilirsiniz ikiside şahane cihazlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

gameboosterdan uzak durun yeter.

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
g4 kullanıyorum öneririm. fakat dell de güzel monitör 0.5 ms ve 40hz daha iyi. iki arasından istediğinizi tercih edebilirsiniz ikiside şahane cihazlar.

gameboosterdan uzak durun yeter.
Dell de sanırım 280hz olduğunda gtg oranı 4-5e çıkıyormuş diye okumuştum o beni biraz tereddüt ettirdi ama ne kadar doğru bilmiyorum.

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
VeV
hocam bahsettiğiniz monitörlerden biri olan tuf monitörü 3 aydır kullanıyorum. Memnunum ama keşke 2k lık 27 inc alsaydım diye düşünüyorum. Size tek önerim 2k lık 27 inc monitör olacak çünkü artık 24 inc zamanı geçmiş diyebilirim. Benimde Bundan önce 1080p monitörüm olmamıştı özenerek iyisini aldım diye düşünüyordum. Ama rekabetçi oyun için bile iyi olsa da değmezmiş o paraya 2k lık 27 inc almaya da değermiş. Önerim bu yönde olacak ben biraz pişmanım sizde pişman olmayınız. 24 olsun diye belirtmişsiniz lütfen yanlış anlamayın ben kendi tecrübemden yola çıkarak yazdım :)

Backlight problemli bir markadır.
Bende öyle bir problem yok dostum arayüzünde blacklighta yönelik ayarlar da mevcut istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz. Herhangi bir sızma da yok.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Heath Ledger
Samsung G4 kullanıyorum ama fiyatı uçmuş baya. Fiyatı düşünmezsek güzel monitör. CS için almıştım çok memnunum

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
hocam bahsettiğiniz monitörlerden biri olan tuf monitörü 3 aydır kullanıyorum. Memnunum ama keşke 2k lık 27 inc alsaydım diye düşünüyorum. Size tek önerim 2k lık 27 inc monitör olacak çünkü artık 24 inc zamanı geçmiş diyebilirim. Benimde Bundan önce 1080p monitörüm olmamıştı özenerek iyisini aldım diye düşünüyordum. Ama rekabetçi oyun için bile iyi olsa da değmezmiş o paraya 2k lık 27 inc almaya da değermiş. Önerim bu yönde olacak ben biraz pişmanım sizde pişman olmayınız. 24 olsun diye belirtmişsiniz lütfen yanlış anlamayın ben kendi tecrübemden yola çıkarak yazdım :)

Bende öyle bir problem yok dostum arayüzünde blacklighta yönelik ayarlar da mevcut istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz. Herhangi bir sızma da yok.
Haklısınız ama pc de cs valo dışında pek bişi yapmıyorum o yüzden 😀

Samsung G4 kullanıyorum ama fiyatı uçmuş baya. Fiyatı düşünmezsek güzel monitör. CS için almıştım çok memnunum
Diğerlerine göre avantajı var mıdır ?

Son düzenleme:

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Heath Ledger
Diğerlerine göre avantajı var mıdır ?
Diğer monitörleri bilmiyorum pek. Samsung g4 25 inç olması az da olsa dezavantaj olabilir. Benim bildiğim 23.8-24.5 arası fps için ideal. 0,5 inç ten bişi olmaz diyorsan sen bilirsin.

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Onur
Peki diğer monitörlerin gtg oranı ve o tarz kronik sorunları var mı bildiğiniz ? Elektronik işi biraz da şans aslında
Dediğiniz gibi şans işi, deneyimlediğim ürünleri genelde öneririm ya da alanların yorumuna göre bir fiyata göre. Ben bu listeden alacak olsaydım eskiden samsung olanı tercih ederdim ama şimdi almam çünkü çok pahalı fiyatı.

Tamamı problemli olmayabilir. Siyah ekranı alıp foto atar mısın merak ettim.

acilo5050

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Halil uçar
Dell en mantıklısı oc yapınca 280hz 0.5 ms veriyor. 4-5 gtg olayı dediğiniz gibi olmuyor

Top Bottom