Arama sonuçları: *

1. O

ERAZER LAPTOP HAKKINDA

Abi geldiğinde bana anlatır mısın izlenimlerini paylaşırsan sevinirim
  2. O

ERAZER LAPTOP HAKKINDA

Önerin var mı
  3. O

ERAZER LAPTOP HAKKINDA

Youtube da güzel yayınlamışlar incelemeleri var bilinir kanalların aynı donanım bilgisayarlar diğer markalarda 150-160 binden gidiyor 4070 olanlar 65-70 ort gidiyor Tr özel fiyatlandırma ile 55 e falan sıfır garantili cazip geliyor
  4. O

ERAZER LAPTOP HAKKINDA

SELAMLAR. Türkiyeye yeni giriş yapmış olan Erazer marka dizüstü cihazlarla ilgileniyorum bu markanın başarılı bi sıvı soğutma tekniğide olduğunu youtube dan araştırarak edindim .. Forumda bu markanın ürününü almış kullanan veya almayı düşünüp araştırmış olan arkadaşlardan önerilerini rica...
  5. Rtx 4070 (asus, hp, msi) Laptop alacağım

Kayseri Rtx 4070 (asus, hp, msi) Laptop alacağım

Dizüstü pc alacağım tekliflere açığım Tercihen önceliğim olan firmaların isimlerini belirttim 2. El faturalı garantili dosta gider şeklinde satmayı düşünen var ise işlemci türü ryzen veya intel fark etmez 4070 ekran kartı dizüstü arayışındayım
  6. O

Yardım M2 SSD Alacağım, Ne Almalıyım ? Nelere Dikkat Etmeliyim ?

Kingston iyidir adata da olabilir
  7. O

KASADAN ELEKTRİK ÇARPMASI

Kasayı kullanmayın önemli bileşenleri yakmayın hepsini geçtim öyle bi elektrik kaçağı varsa yangın falan yaptırmasın olduğu gibi elektrik kaçağı var diyerek gönderin garantiye kullanıcı hatası değil neticede
  8. O

KASADAN ELEKTRİK ÇARPMASI

Kardeşş klavyede bile elektrik varsa niye kullanıyosun sök kasayı bi bak yanık izi var mı ? Elektriğe bağla kasayı kontrol kalemi ile kaçak nerede var tek tek dene bak normal değil işlemcini veya ekran kartını bi yakarsın eline sağlık yok yere masraf anakart problemi ise ekran kartına göre ucuz...
  9. O

60-70 bin tl bütçe rtx 4070 gpu laptop önerisi 2025 ocak

Merhabalar, Bütçe 60-70 arası olacaktır rtx 4070 seviyede gpu istemekteyim yüksek sistem isteyen hikayeli oyunlar için kullanılacak performans ve ısınma konusunda başarılı olması öncelik ekran paneli çok çok üstün olmasada olur 1080p 120-144 hz yeterlidir Msi ve asus markaları önceliğim...
  10. O

50.000₺ Masaüstü Bilgisayar

D Dostum selamlar seni bulmuşken danışmak isterim ilgili konunun dışı olucak ama zaruriyetten diz üstüne geçiş yapıcam ort 60 bin +,- bütçe olucak tercihen 0 ama temiz 2. El kabuldur laptop abi ne önerirsin msi ve asus önceliğim olucak ekran kartı da 4070
  11. O

İlettiğim videoyu izleyin donanım arşivi kendi videosu zaten toplama yapmanızı tavsiye ederim 50000₺ tamam hayat çok çok bir para değil ama havada da bulunacak bir para değil kesinlikle doğru bütçe yönetimi ile en aşağı 4070 ve türevleri - 4080 sistem (kasa) dizilir aklınızda olsun bilinçli...
  12. O

Eğer sıfır alacak isen ki tavsiye etmem Donanım arşivi youtube videosuna bak adam ort 7-8 bin ₺ arası bir paraya o paraya dizilecek sistem dizdi sistem 50 bin tl gibi bir para harcayacaksan çok rahat söylemek gerekirse 4080 serisi bir canavar dizebilirsin monitör ve aksesuarlara önem veriyorsan...
  13. O

Bu pc hakkında yorum yapar mısınız

Kullanım amacını tam bilmemekle beraber online oyunlar vede AAA hikayeli oyunlar oynayacaksan gayet rahat götürür
Top Bottom