Neler Yeni

Yardım M2 SSD Alacağım, Ne Almalıyım ? Nelere Dikkat Etmeliyim ?

tenet

80+
Merhaba, laptopumdaki 512GB Gen4 M2 SSD bana yetmediği için değiştirmek ve 2TB bir M2 SSD almak istiyorum.

M2 SSD alırken nelere dikkat etmeliyiz, okuma/yazma hızı ve Gen4 oluşu dışında yani başka bir kriter var mı ? önbellek gibi bir şeyler mesela ?

Son olarak tavsiye ettiğiniz M2 SSD lerin linkleri atarsanız mutlu olurum arkadaşlar, teşekkür ederim.

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berk
Merhaba, laptopumdaki 512GB Gen4 M2 SSD bana yetmediği için değiştirmek ve 2TB bir M2 SSD almak istiyorum.

M2 SSD alırken nelere dikkat etmeliyiz, okuma/yazma hızı ve Gen4 oluşu dışında yani başka bir kriter var mı ? önbellek gibi bir şeyler mesela ?

Son olarak tavsiye ettiğiniz M2 SSD lerin linkleri atarsanız mutlu olurum arkadaşlar, teşekkür ederim.
2 gün önce aynı konuyu açmıştım kc3000 önerdiler ve aldım kargo bugün geldi işten eve geçince bakacağım kaliteli bir ürünmüş ama bi bak istersen

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Rüveyda Akın
Kingston KC300 veya Renegade al ikisi de aynı marka aynı ürün isimleri farklı

tenet

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 gün önce aynı konuyu açmıştım kc3000 önerdiler ve aldım kargo bugün geldi işten eve geçince bakacağım kaliteli bir ürünmüş ama bi bak istersen
Kingston KC300 veya Renegade al ikisi de aynı marka aynı ürün isimleri farklı

Biraz araştırdım fakat kimisi DRAM kimisi önbellek olması gerek vs. vs. diyor. Bu dediğiniz SSD de var mı bunlardan ki ?

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berk
F/P açısından güzelmiş gerçekten de baktım şu an, 8k bütçe ayırmıştım ama tahmin ettiğimden uyguna gelir bunu alırsam. Bundan daha iyisi var mıdır ? Samsung cephesinden bir tavsiyeniz var mı mesela ?
Aşağı yukarı bğtçem benimde öyleydi bunu önerdiler ve aldım bende

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Rüveyda Akın
F/P açısından güzelmiş gerçekten de baktım şu an, 8k bütçe ayırmıştım ama tahmin ettiğimden uyguna gelir bunu alırsam. Bundan daha iyisi var mıdır ? Samsung cephesinden bir tavsiyeniz var mı mesela ?
Samsung tabii ki daha kalitelidir daha iyidir hatta 15 yıllık Samsung marka HDD kullanıyorum hala ama bu da oldukça yeterli bir ürün. Samsung tarafında tam da bütçene uygun aşağıdaki ürün var. Satıcısı DFS Bilgisayar diye geçiyor ancak Amazon.com.tr üzerinden alırsan, sorun çıktığında %100 iade garantin var.

tenet

80+
Aşağı yukarı bğtçem benimde öyleydi bunu önerdiler ve aldım bende

Teşekkürler, seçim yapacağım listeme ekledim bunu.

Samsung tabii ki daha kalitelidir daha iyidir hatta 15 yıllık Samsung marka HDD kullanıyorum hala ama bu da oldukça yeterli bir ürün. Samsung tarafında tam da bütçene uygun aşağıdaki ürün var. Satıcısı DFS Bilgisayar diye geçiyor ancak Amazon.com.tr üzerinden alırsan, sorun çıktığında %100 iade garantin var.

Bu attığınız URL de satıcı Amazon gözüküyor ? Amazon.tr satıyorsa gözüm kapalı bile alırım.

Kingston iyidir adata da olabilir

Kingstonun KC3000 modelini çok önerdiler bundan alabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,691
Üyeler
166,061
Son üye
KurdoJotaro
Top Bottom