Arama sonuçları: *

1. Tokatlı60

ÖLMEK İSTİYORUM ARTIK YETER

Merhaba 13 yaşındayım hep sınıftaki veletler beni dışlıyor ve annem taktir alamıyom diye pc almıyo ve babam notlarım iyi değil diye sinirleniyor o kadar ders çalışmama rağmen yüksek not alamıyorum benim hayalim asker, polis,eczacı filan olmak ama babam mühendis,bilim insanı olmam için zorluyo ve...
  2. Tokatlı60

Annemin devlette girebileceği iş var mı

Herkese selam 46 yaşında bir annem var ona devlette herhangi bir iş bulabilir misiniz (sağlık olsa daha iyi olur) ben bu işlerden pek anlamıyordum da bi can suyu olur musunuz bizim için devlette iş bulur musunuz? NOT: Annem ortaokul mezunu
  3. Tokatlı60

Subay mı olayım makinist mi olayım pilot mu olayım

Arkadaşlar bir tanesini seçmek istiyorum sizce hangi mesleği seçeyim
  4. Tokatlı60

Polis arabaya el koyabilir mi

Arkadaşlar polis birini kovalasa rozetini gösterip araca el koyabilir mi
  5. Tokatlı60

Okul yönetimi nereye şikayet edilir

Arkadaşlar bizim okulda vicdansız bir müdür var zorunlu sebeple telefonumu getirmiştim ama müdür aldı babamla birlikte yalvardık yakardık ama telefonumu geri alamadık müdür bir daha bana asla telefonu vermeyeceğini söyledi yani telefon onun oldu bu saygısız müdürü nereye şikayet edebilirim
  6. Tokatlı60

Seçim arabası şoförleri kimler

Arkadaşlar hani şu müzik çalan seçim arabalarının şoförleri ne kadar maaş oluyor ve nasıl öyle seçim arabası şoförü oluyorlar
  7. Tokatlı60

Neden aleviler en çok Türk

Arkadaşlar neden sadece türk olan aleviler var ve başka ülkede yaygın değil bu konuyu çok merak ediyorum ama cevap bulamıyorum
  8. Tokatlı60

Neden türk ekran kartı yok

Arkadaşlar şunu çok merak ediyorum neden bu kadar gelişmiş bir ülke olduğumuz halde neden ekran kartı veya konsol gibi şeyler çıkaramıyoruz bırakın bunları daha doğru düzgün oyun bile yapamıyoruz neden bu kadar gelişmiş bir ülke olduğumuz halde ekran kartı çıkaramıyoruz sizce
Top Bottom