Arama sonuçları: *

1. O

Sadece Müzik Dinlemek İçin Üst Düzey Kulaklık

Sizinle Bu Konuları Yarın Detaylı Konuşmak Isterim Hem Amfi olayını daha iyi anlamis olurum
  2. O

Yardım Bu ssd 2.5 i yoksa 3 mü ?

Merhaba Fotoğraf Yok Ve 2.5
  3. O

Çözüldü✓ Gümrük sınırını geçtimi ?

Ürünün Vergisiz Fiyatı 1050 Tl Yi Geçmediği Sürece Sınırı Geçmezsin
  4. O

Yardım Ekran kartı olağan üstü güç tasarrufu modunda gözüküyor

Sizde Farketmişsinizdir Ekran Kartı Kullanımı %0 Olarak Belirtiyor Ekran Kartını Kullanamıyorsunuz Bir Çok Sebebi Olabilir O Yüzden Burdan Direkt Olarak Şudur Demem Mümkün Değil Ancak Servise Yollamanızı Öneririm Anormal Bir Durum Var Sizde
  5. O

Steelseries Nova 5 kullanıcılarına sorularım var ulaşabilir mi ?

Merhaba Kullandığım Kulaklık Nova Pro Wireless Uzaktan Gelen Seslerin Mesafesini İyi Duyabiliyorum tam Konumlarınıda Saptayabiliyorum Kulaklık Bu Konuda İyi Ancak 2. Sorunuza Bir Şey Diyemem Bluetooth Özelliğini Hiç Kullanmadım
  6. O

Yardım Ekran kartı olağan üstü güç tasarrufu modunda gözüküyor

Ekran Bi Daha Gelmez Sorunu Yaşamazsınız Windows a Girmeden Yani Bios Aşamasında Her Zaman CPU Kullanılır bir Sorun Yaşarsanız Bios A Girip Direkt Tekrar Aktif Edebilirsiniz Bi Denemenizi Öneririm
  7. O

Spor için Apple Watch almak istiyorum ama hangisini önerirsiniz

42mm Bir Saat Benim Dediğim ise 40mm Daha Küçük Oluşu Daha Rahat Etmenizi Sağlar Diye Düşünüyorum 44mm Seçeneği de Bulunuyor SE Nin Özellik Olarak İse Sizin Paylaştığınızın En Net Özelliği Kesinlikle Ekran Parlaklığı Olucaktır SE Nin Ekran Parlaklığı 1000 Nit Özellikle Yaz Günleri Güneş Altında...
  8. O

Açıkçası Dışarda Bile Dinlemeyeceğim Evde Sandalyeme Yaslanıp Dinlemek Yeterli Benim İstediğim Şey Müziğin Kalitesini Tam Olarak Alabilmek He Kablosuz Olursa Çok Daha Hoş Olur Kablonun boynuma Veya Koluma Değmesi Çok Rahatsız Ediyor 1736190692 Amfi Olayını Hiç Anlamıyorum Daha İyi Ses Almak...
  9. O

Spor için Apple Watch almak istiyorum ama hangisini önerirsiniz

Yani Pek Bir Detay Belirtmemişsiniz Spor Ve Gündelik Kullanımı Her Saat Takip edebilir Durumda Şuanda Apple Watch SE Hem Fiyatının Uygun Olması İle Hem de İhtiyaçlarınıza Uygun Göründüğü İçin Önerebileceğim Bir Model Olur Spor Modları Gayet Stabil Çalışıyor Açıkçası Akıllı Saatlerin Artık...
  10. O

Tecrübeli Biri Mi :D 1736189477 Hangi Modelleri Ve Neden Her Model Birbiri İle Tutmuyor Malum Bazen Ucuz Modeller Pahalılardan Bile Daha Kaliteli Olabiliyor
  11. O

Yardım PTT Kargo Paketim Gönderi Yurt Dışına Sevk Edildi.

Ben Giriyom Da O Kadar Az Kişi Giriyor Ki Konuşma Buradan Daha Hızlı Dönüyor :D
  12. O

Anladım Son Olarak Konu İle Dahada Alakasız Şöyle Rahat Muhabbet Edicek Bilgisayardan Anlayanların Olduğu Bir Yer Biliyor Musun Discord Gittikten Sonra Yalnız Kalmış Gibi Hissediyom :D
  13. O

Merhaba Müzik İçin Sony Xm5 Seviyesinde Bir Kulaklık Arıyorum Önerilerinizi İletirseniz Sevinirim Fiyat Olarak Çok Uçmanın Anlamı Yok Sony Xm 5 14000 Tl Bandında Bu Bantta Veya Ufak Farklarla Olursa Sevinirim
  14. O

Ya Konu İle Alakasız Olacak Ta Bu Milletteki Aula F75 Klavye Sevdası Nereden Geldi Herkes Almaya Başlamış Yok alanda 3-4 Ay Sonra 2. Elden Satmak İçin Debeleniyor
  15. O

2TB M2 SSD ÖNERİSİ??

Desteklemeyen Bir Şeyi Almak İşine Yaramaz Kullanamazsın
  16. O

Japonyadan Figür Getirdim Japonyadan Ülkeye 2 Günde Geldi İstanbuldan Bursa ya 17 Günde Geldi PTT Sağolsun
  17. O

120k+lık pc hem geç açılıyor hemde genel olarak az fps veriyor

Merhaba Ekran Kartı Kullanım Oranına Bakınız Eğer %100 de Bu FPS Leri Alıyorsanız Evet Bu Değerler Düşük Ancak Bu Değere Monitörün Çözünürlüğünün de Dahil Olduğunu Unutmayın Pc Hızını Belirleyen En Temel Unsur SSD Dir Açılma Olayını Ona Bağlayabilirsiniz Ancak Güçlü Sistemlerin Açılması...
  18. O

Günümüzde Gümrük Mantığı Aşırı Saçma Ve Random Şekilde İlerliyor Yakın Zamanda Bir Arkadaşa Hediye İçin Japonyadan Peluş Getirttim Peluşun Kargo Dahil Fiyatı 1500Tl Bana Toplam Maliyeti 15000Tl Oldu Vergiler Müşavir Vs. Vs. Çok Uzatmamak İçin Detaylarına Girmiyorum Ancak Tahminimce Senin Olay...
Top Bottom